Wednesday, June 18, 2014

Berlibur Ke Padang dan Bukit Tinggi, Sumatera (11 - 15 Jun 2014)

Air Terjun Lembah Anai


Tasik Maninjau


Shopping di Padang Panjang

Nasi Padang

16 comments:

  1. hamboiiii !!
    kemahen lagi!!!
    lev-lev gitu!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bila lagi nak pamerkan kasih sayang suami isteri …… hikkssss

      Delete
  2. Replies
    1. Dengan yang halal takpe. Dapat pahala lagi …… hehe

      Delete
  3. errrr.......selamat berhoneymoon :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah balik dah. Nanti boleh pergi lebih lama, lebih jauh ….. ngeeeee

      Delete
  4. aku ada satu fobia ntah hape2 ttg nasi padang.
    time nk makan tu.
    mesti terbayang2.
    ntah2 lauk ni dia dh jamu dekat org lain.
    org tu cuit rasa.
    tapi tak mkn.
    lps tu tokey hidang kat kita pulak.

    hihi...



    .

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko ni potong betullah tas. Nasib baik kami dah balik sini. Kalau baca ni hari tu aku pun mahu terikut fobia tu kang …… huhu

      Tapi tak mustahil ada yg buat mcm tu kan

      Delete
  5. tasekM
    aku pun sama fobia makan nasi padang
    pertama kali aku makan kat jakarta
    pelik aku tengok lauk bertingkat-tingkat
    pastu aku tak makan dah
    rela aku tunggu lauk yang baru di masak
    hihi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kat kedai nasi padang ni ada ke depa nak masakkan yg baru utk kita? Saya tengok depa ambil yg dah tersedia kat almari kaca di bahagian depan restoran tu. Nak order ala carte pun rasanya takde sebab semua lauk dan sayur seperti yg dah terhidang tu.

      Delete
  6. hahahaha..komen saya pun sama macam komen Dr Singa...:P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Org kerja doktor ni komen mesti sama ke? …. hehe

      Delete
  7. Nak komen juga macam Dr Singa dan Dr Faizi!

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaaa aina komenlah tentang perkara lain …. hehe

      Delete
  8. Assalamualaikum…
    Kami menawarkan pelbagai pakej menarik ke Padang Bukittinggi untuk anda.Semua urusan kami lakukan.Dari urusan tiket,hotel,transport,makan dan pemandu pelancong semua kami sediakan untuk anda.Untuk group yang besar di alu alukan.hadiah menarik menanti anda.
    Tak perlu bersusah payah menguruskan group anda.Berikan senarai nama peserta dan tarikh perjalanan dan semua kami uruskan.Urusan di lakukan di Malaysia.Mudah dan selamat.Temujanji untuk urusan group yang besar juga boleh diatur.
    Hubungi saya di talian 0126665436 atau lihat di blog saya untuk maklumat lanjut.Banyak maklumat berguna untuk panduan anda.
    http://freelancetour.blogspot.com

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails