Wednesday, March 5, 2014

WW : Macamana Nak Upload Gambar Tak Boleh Ni? ….. huhu

Kalau due posting aku sebelum ini menghadapi masalah takde perenggan walaupun semasa aku taip ada perenggan, hari ni aku diuji dgn ketidakbolehan nak upload gambar. Ingatkan nak buat WW hari ni untuk mengelakkan masalah takde perenggan tu. Kalau macam ni mahu aku tutup aje blog ini jika masalah ini tak dapat diatasi ….. huhuhu

14 comments:

  1. Replies
    1. Guna iMac.

      Dah lama saya campakkan BB saya ….. ngeeee

      Delete
  2. Kalau guna compose try guna Edit HTML...hari tu Aina tak boleh upload gambar bila guna compose tapi bila guna Edit HTML ok pulak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau saya rajin nak buat entri baru mungkin saya akan cuba cara yg Aina sarankan itu.

      Terima kasih berkongsi pengetahuan.

      Delete
  3. Sayapun pernah alami bab perenggan tu.. Masa taip dah jarakkan dah tapi lepas publish, jarak tu takde... Taktau kenapa..

    Bab gambar tu, upload je dulu kat fb, lepas tu copy and paste je dan letak kat blog.. Sayapun pernah kena macam ni dulu sbb masa tu katanya muatan untuk letak gambar dah penuh..

    Kalau tak nak orang tengok gambar tu kat fb, sebelum tekan Post tu, set gambar tu kepada Only Me.. Nanti kita je yg nampak gambar tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh Cik Azz pun pernah kena juga masalah perenggan ni ek? Jadi saya taklah keseorangan dlm masalah ini. Tapi selagi masalah ini tak diatasi rasa malas pula nak buat entri baru sebab akan menyusahkan kawan2 yang nak membaca entri terlibat.

      Bab gambar tu nanti saya cuba buat mcm yang Cik Azz beritahu tu.

      Delete
  4. As salam... yb..

    Line internet slow kut... =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumus salam.

      Internet laju sebab saya guna Unifi.

      Delete
  5. Ceketot nya perenggan. Hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ceketot ni pun dah ada yg naik juling nak membacanya …. huhu

      Delete
  6. erk, harap x kena mslh cam ni
    dahlah saya ni pandai it sgt,huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya pun taklah terer sangat ICT ni. Kalau terer tentu dah berjaya mengatasi masalah ni ….. hu hu hu

      Delete
  7. guna iphone le.. buleh jer buat perenggan dan upload gambo.... hahahaa....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meh lah sini ajor. Nanti saya belanja awak …. ngeeee

      Delete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails