Wednesday, April 17, 2013

WW: Bercanda Di Lake Garden


YB ni kalau tak enterframe tak sahlah agaknya

14 comments:

  1. dah blog yb.. mesti la ada orgnya....

    glamer gitu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Blog org lain tu tak semestinya ada gambar orgnya.

      Nanti ada pulak yg kata giler glamer ..... hehe

      Delete
    2. hehehehe..
      style memasing kan...

      pic sy dlm blog sdr mmg susah nk jumpa.. tp senang je nk jumpa pic YB di blog

      Delete
    3. Itulah org susah nak kenal awak sebab jarang atau tak pernah tengok gambar awak di blog. Nasib baik saya boleh kenal hari tu sebab ada cik puteri ..... hehehe

      Delete
  2. Dah lama tak lepak2 kat sana...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau pergi hari kerja tak berapa ramai org. Nak parking kenderaan atau nak bawa anak main, senang

      Delete
  3. hahahaaa... pak n anak sama ja style begambo...

    kompom YB yang ajar ..!!!!..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sebenarnya saya yg tiru style Adam. Jeles pulak tengok dia buat mcm tu ..... ngeeee

      Delete
  4. itu agaknya trademark baru, mesti nak interframe kihkihkih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Atikah kata itu gaya pelakon korea. Tak dapat pergi Nami Island, pergi tasik sydney jadilah

      Delete
  5. apa motip yb posing cenggitu kt gambar las?
    kpop kah?
    hahahah!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wah motip mcm polis buat siasatan pulak ..... hehehe.

      Takde motip apa pun. Cuma ikut style Adam yg buat mcm tu sebelumnya ....

      Delete
  6. Replies
    1. tak boleh blah sebab org ensem yg sebelah budak kecik tu ke? .... hahaha

      Delete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails