Saturday, March 9, 2013

Hari Istimewa

Hari ini aku ingat tak nak update blog aku sebab hari ini aku cuti sempena harijadi.

Pagi ini ingat nak sambung tidur selepas solat Subuh tapi Haikal ada sekolah ganti. Haizam pula ada kursus untuk pengawas di sekolahnya. Jadi aku kena hantar Haizam (Haikal naik van sekolah). Harapan tak kesampaian ..... huhu.

Pagi ni selepas diberi susu, Adam pula muntah-muntah. Memandangkan emak Adam sibuk di dapur menyediakan sarapan istimewa pagi ini, akulah yang take care Adam.

Aku tengok kat facebook dah banyak ucapan happy birthday dari kawan2 dan sanak saudara. Terima kasih kepada semua yang mengucapkan HB tu dan mendoakan yang baik2 buat aku.

Ada juga yang hantar SMS termasuk daripada Kordinator sebuah parti politik. Dia kenal aku pun tidak rasanya tapi sebab nakkan undi maka dapatlah aku SMS tu ..... hehehe.

Ada juga kawan yang call sebab dia duduk jauh nun di utara. Bila dia tahu aku ni taklah tua sangat dia kata bolehlah tambah lagi. Nak tambah apalah tu? 

Aku kata kalau emak adam yang muntah2 pagi ni lainlah citer. Ini Adam yang muntah2 ..... ngeeee

18 comments:

  1. happy birthday YB n twin! moga sentiasa dirahmati dan dilimpahkan rezeki...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you mrs azmi. Nanti saya sampaikan kat dia bila jumpa.

      Delete
  2. Happy bday YB...semoga Allah sentiasa memberi rahmat.

    ReplyDelete
  3. hahahhaa...tak menahan tau.kalo mak adam yg muntah pun pe la salahnya.bleh geng ngn lain2..hehe

    *hb bday yb. maaf kat fb xsmpt nk wish, smpat like je.hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Malam tadi emak Adam tidur lambat sebab ada kerja. Saya tolong temankan sampai pukul 2 lebih. Pagi ni dia cuma pening2 aje tapi tak muntah mcm adam ..... hahaha.

      Terima kasih wish hb di sini. Di fb dah ramai sangat sampai tak sempat nak balas semuanya .... huhu

      Delete
  4. Selamat Hari Tua ya YB...hihihi..

    Saya rasa YB jarang cerita pasal anak YB, si Haizam ni...cuba ceritakan nanti...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mcm slogan KWSP pulak ... hahaha


      Memang tak banyak kisah Haizam di sini. Dia low profile. Ada takde pun kisah dia masuk jawi dan dapat straight A's masa UPSR dan PMR.

      Delete
  5. amboii YB... tambah lagi kee..?!!...

    Happy Birthday eyhhh...!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tambah nasi bolehlah .....

      Bila nak dinner same? .... cewah

      Delete
  6. Replies
    1. Thanks najwa. Sorrylah lambat sangat balas.

      Delete
  7. Happy Belated Birthday YB....

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya balas ni pun late jugak .... huhu

      Delete
  8. As Salam,

    He..he.. YB... YB..

    Tak letih-letih yer?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumsalam Insan Marhaen

      selagi diberi tenaga taklah letih .... ngeeee

      Delete
  9. Hahaha...biasalah hari jadi saya hari tu dapat juga ucapan dari koordinator tu.....ini kempen cara baru...saya rasa orang yang sama ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pembantu2 dia kot yg hantar ucapan tu. Dia tak kenal pun dgn kita .... huhu

      Delete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails