Monday, January 7, 2013

Cara-Cara Nak Buat Anak

Baru sekejap tadi aku menjengok Nuffnang aku. Nak tengok kalau-kalau dah banyak duit iklan aku. Tak naik2 pun. Tapi adalah juga dalam RM10 dari banner campaign yang belum dikreditkan ke akaun aku sebab kempen itu masih berjalan.

Lepas tu aku tengok pula kata kunci yang digunakan oleh orang yang masuk blog aku. Buat kali keduanya sejak aku tengok kata kunci tu kata kunci yang paling banyak digunakan untuk masuk blog aku ialah:

"Cara-cara buat anak."

Macamanalah mereka ni boleh sampai ke blog aku untuk mencari cara-cara tersebut.

Seingat aku takde entri aku yg bercerita pasal cara2 nak buat anak. Kalau cara nak tanam tangki minyak adalah ..... huhu


35 comments:

  1. hehehehe.hanya boleh tergelak sorang depan pc ni yb..hahahahahahah. mcm mana buat anak tu yb? nak jugak saya tahu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nasib baik lunch time tak ramai org kat ofis Lea. Kalau tak, ada yg ingat apasal pulak Lea dok tergelak sorang2 depan pc.


      Nak buat anak lebih kurang mcm nak tanam tangki jugak. Boleh rujuk entri cara2 tanam tangki saya hari tu .... hahaha

      Delete
  2. Hehehehe...
    Apa2 entah org cari kat blog tuan ni.. Tp better still cara2 buat anak dr cara2 tanam anak.. Err tanam anak gaharu..

    - m3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Macam2 org cari tapi yg ini agak terlampau. Sayangnya blog saya ni bukan blog jurutera terlampau .... hehehe.

      Dah nak tanam gaharu pulak dah? Kalau ada tanah boleh untung tu.

      Delete
  3. Replies
    1. diorang pakat ramai2 salah taip ..... hehehe

      Harap GB bukan salah sorang daripada mereka... ngeeee

      Delete
  4. YB buatlah satu entri pasal "cara cara buat anak" tu..biar si pencari tu puas hati...hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya rasa doktor macam Daddy Ziyyad ni lebih sesuai utk buat entri pasal 'cara cara buat anak' ni sebab ada teori dan praktikal .... hahaha

      Delete
  5. sepanjang thn lepas.. kurang sesangat dpt BE.
    tapi lepas la nk buat renew hosting hihihi!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kakngah punya BE kira kencang. Saya ni kalau harapkan BE utk cari rezeki alamat kena masuk Bersamamu utk minta bantuan ..... hehehe

      Delete
  6. tolong ajarin aku gimana mahu bikin anaknya?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Daddy Zuki mau tau cara bikin anak lelaki atau anak perempuan? .... hahaha

      Delete
  7. Depa nak tau tu. Bagitau jer lahhh... Kongsi ilmu bang!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya tak pasti depa tu lelaki ke pompuan. Kalau pompuan susah jugak nak kongsi ilmu. Nanti lagi jadinya .... hehehe

      Delete
  8. antara hobi saya bila buka Nufnang ialah
    -check duit itu dah pasti.hehe(bila nak cukup utk ash out ni)
    -dan check kata kunci..mcm2 ada

    ReplyDelete
    Replies
    1. Samalah kita cuma saya jarang2 buka nuffnang sebab tahu duit tu tak bergerak2 .... huhu

      Delete
  9. hahaha ha apa lagi YB buat la entri ni.kompom lagi hot blog ni hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. zie nak baca ke kalau saya buat entri tu?

      ahaks

      Delete
  10. Salam Yb,
    Selamat Tahun Baru.

    Errr...kalau Yb buat n3 tu saya takkan komen apa2.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam Juliet

      selamat tahun baru utk awak jugak.

      Awak tak nak komen saya tak jadilah nak buat n3 tu .... huhu

      Delete
  11. Oh! Lupa nak ucapkan selamat bersekolah untuk Adam :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Kak Juliet. Kalau free jemputlah datang tengok Adam kat tadika .... ngeeee

      Delete
  12. Kita pndi buat anak :D . Dulu2 sllu buat.

    .
    .
    .


    .
    .
    .
    .
    .





    .
    .
    Skrg tak buat dah. Takkan nak main sorang2 anak patung kertas tu kaaaaaan

    :@

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kita pun pandai jugak buat anak :D

      .
      .
      .
      .

      Jom kita sama2 buat ..... hahaha

      ...


      ..

      .

      Kalau saya lupa awak tolong tunjukkan ya?

      Delete
  13. Replies
    1. Wah bestnya dua org rakan baik ni sama ada hari ni.

      Jom kita pergi Izzati

      Delete
  14. Mesti ada org nak tau cara buat anak patung kertas tuuuuuu


    .
    .
    .
    .




    .
    .
    .
    Meh kita ajar :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya nak tahu jugak caranya.

      .
      .
      .


      .
      .
      .


      Tolonglah ajar saya

      .
      .
      .

      Nanti saya belanja donut
      hehehe

      Delete
  15. Replies
    1. Baru mula kerja ke di tahun baru ni?


      Selamat Tahun Baru KTS

      Delete
  16. Alahai dah tak ada benda lain ke nak dicari nya....buat anak tak payah belajarlah.....tak caya tanya lah pasangan buta...mereka tu tak nampak tapi tetap ada anak juga kan.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails