Wednesday, March 16, 2011

Sibuk Tahap Cipan

Nampak tak cipan dua ekor tu?


Kerja memang takde habisnya. Sibuk memanjang.

Pagi ini aku mencuri masa membawa keluarga ke Zoo Negara.
Sent via BlackBerry from Maxis

41 comments:

  1. kirim salam kat zirafah
    hahaha

    ReplyDelete
  2. jumaat ni baru nak bawak anak2 jalan jalan

    ReplyDelete
  3. ho bila la saya dapat gi zoo~~

    ReplyDelete
  4. hahaha...ni betul2 punya cipan...zoo negara ke YB? last Jan saya ke sana jugak...a bit sedih jugak tgk depa tak maintain betul2 ..

    ReplyDelete
  5. sy sibuk tahap gaban... baru ni dpt rehat2 luruskan kaki... legaaaaa!

    ReplyDelete
  6. cemtu rupanya cipan menyibuk. kihkihkih~!

    ReplyDelete
  7. Salam YB...

    Sah sibuk tahap CIPAN...

    hehehehehe....

    ReplyDelete
  8. ha ha sibuk tahap tenuk...
    salam YB

    ReplyDelete
  9. Tempat yang anak2 paling suka...

    ReplyDelete
  10. YB, tiket masuk skrg brp hengget??

    cer kabor skit.. :)

    ReplyDelete
  11. ohhh.. itu rupa cipan.. dok sebut je.. haha

    ReplyDelete
  12. da dekat 7thn dok kat kl..zoo negara sy xg lagi..heheh..memang xpatut kan..heheh

    ReplyDelete
  13. alien,

    Zirafah tu tanya siapa alien tu? Mcm asing aje nama tu hehehe

    ReplyDelete
  14. pB,

    Jadilah. Bawa juga jalan2 cuti ni. Kalau asyik terperap kat rumah kesian juga cuti sekolah ni.

    ReplyDelete
  15. zonaku,

    Jenjalan sekitar sini aje. Balik dari zoo tadi kami ke Shah Alam. Makan dan minum dekat ABC Fradoo milik bapak Erina tu. Lepas tu saya ke JKR Klang sementara famili tunggu dlm kereta (kesian kan?). Balik tu kami singgah masjid baru bandar Klang.

    ReplyDelete
  16. bujal X,

    Bila2 masa antara pukul 9 pagi hingga 5 ptg boleh ke sana hehehe

    ReplyDelete
  17. Daddy Ziyyad,

    Ha'ah Zoo Negara. Dah lama kami nak bawa Adam tengok binatang kat situ. Baru hari di'sempat'kan.

    Penyenggaraan mmg menyedihkan. Saya syak sebab kekangan kewangan.

    Mungkin mereka boleh belajar mcmana zoo di negara lain boleh self sustain dari segi kewangan.

    ReplyDelete
  18. hehehe..

    gelak pulak bila 'sibuk tahap sipan'

    sebab IE ni mmg sah-sah sebok tahap cipan

    sebab


    hari-hari-hari
    siang malam
    celik mata
    kat ofc sambung kat rumah
    (kecuali tidak di tempat tido ..)

    semuanya nampak HITAM - PUTIH aje..

    kadang-kadang KELABU..


    hai ..

    bila laa.. nak meletup ni???

    ReplyDelete
  19. Za Nans,

    Cuti lagi sibuk dari masa mengajar ke? Tentu laku homestay awak tu. Alhamdulillah rezeki tu.

    ReplyDelete
  20. si hazwan tu tak pernah masuk ZOO lagi hehe

    ReplyDelete
  21. kak long,

    Jika dibandingkan dgn dulu mmg mahal. Tapi barang2 lain pun dah naik harga. Harga tiket pun naik jugalah. Itupun tak cukup nak tampung perbelanjaan mengurus zoo tu.

    ReplyDelete
  22. gadisBunga,

    mcm tu lah. Jadi kalau org pun ikut mengibuk, samalah mcm cipan tu.

    ReplyDelete
  23. al-lavendari,

    Samalah mcm tak nampaknya buah zoo tu w/p dipanggil sebuah zoo.

    ReplyDelete
  24. azmnor,

    Wsalam Bro.

    Banyak sangat panggilan, sms dan emel ke BB saya masa saya kat zoo tadi. Kesian pulak keluarga saya sbb saya tak dapat fokus makan angin dgn mereka tadi.

    ReplyDelete
  25. AZANI,

    Tenuk tu sibuk sesama sendiri aje. Kita ni sibuk dgn ramai org huhuhu

    Wsalam

    ReplyDelete
  26. aNIe,

    selalu ke ke sana bawa anak2? Boleh jadi sahabat zoo negara. Ambil tiket utk setahun hehehe

    ReplyDelete
  27. makdara TERdiva,

    Dewasa RM20 dan kanak2 RM6. Kalau nak masuk taman rama2 kena tambah lagi. Kalau nak naik tram kena sorang RM3 bagi dewasa dan RM2 bagi kanak2.

    Ready ajelah note RM50 tu dlm dua keping hehehe

    ReplyDelete
  28. -GC-

    eh awak tak pernah tengok cipan ke? Ada org panggil tapir malaya.

    ReplyDelete
  29. juliet,

    Mula2 ingat nak pergi Disneyland Tokyo tapi dah kena gempa tak jadilah pulak hehehe

    Jom kita pergi tengok wayang. Kata awak takde kawan nak pergi ngeeee

    ReplyDelete
  30. Alimaz-Kembara Terasing,

    Mereka sibuk dok usha antara satu sama lain hehehe

    ReplyDelete
  31. cikceriacorner,

    mmg tak patut. Carilah kawan pergi sana. Elok pergi pagi2 sebab tak panas sangat.

    ReplyDelete
  32. ikan emas,

    nasib baik IE masih solo. Kalau tak kesian suami awak hehehe

    Apa yg nak tunggu meletup tu? Serius aje bunyinya.

    ReplyDelete
  33. zino,

    kesiannya dia. Cuti sekolah ni bolehlah bawa dia jalan2 ke zoo tu. Takkan asyik belajar aje ngeee

    ReplyDelete
  34. sesekali fikir jadi macam cipan tu lagi best.. makan tanggung...

    ReplyDelete
  35. Insan Marhaen,

    Haiwan kat zoo tu semua makan tanggung. Jadi harimau best lagi kot sebab nampak ganas sikit hehehe

    ReplyDelete
  36. nak tanya cipan tu lah ada orang yang sibuk datang melawat dia, hehehe.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails