Monday, December 27, 2010

Sedang Dicari: Pengunjung ke 77,777. Ada Hadiah Menanti!

Seperti yg pernah aku uar-uarkan (atau war-warkan) atau senang cakap aku tertulis di blog aku ni pada 7hb Nov lepas, aku akan memberi hadiah kepada pengunjung yg ke 77,777 ke blog aku yg dapat membuktikan dialah org yg ke 77,777 itu.

Bagi membuktikan dakwaan tersebut, anda dikendaki membuat screenshot ketika angka di site meter menunjukkan 77,777. Lepas itu beritahu aku di ruang Sembang-Sembang aku (shoutbox tulah). Bagi mereka yg ada emel, no hp, no tepon rumah atau BBM aku, bolehlah menghubungi aku selepas anda memaklumkan sekalian alam di shoutbox aku tu.

Jika sah andalah org yg bertuah itu, anda dikehendaki menulis satu n3 di blog anda tentang blog aku yg sempoi ni. Macam biasa, silalah buatkan linknya sekali.

Antara kandungan (bunyi mcm ada baby pula) n3 itu, anda dikehendaki memberitahu kenapa anda selalu (ya ke selalu?) ke blog aku. kalau nak score point lebih sikit, pujilah lebih2 hahaha

Aku jangkakan angka itu akan dicapai sebelum hujung tahun ni. Maknanya minggu inilah seperti yg pernah aku beritahu salah seorg pembaca yg memberi komen bulan lepas.

Oleh itu rajin2lah ke sini. Selamat berjaya!!!!

38 comments:

  1. guna unik..
    payah nk tembus.. huhuhu!!!

    ReplyDelete
  2. Salam YB,

    saya tak pandai le nak buat screenshot..dan kalau tak ada blog boleh ke ?

    ReplyDelete
  3. fuhh....nak 77777
    erpp 555 dah tak ado ;p

    ReplyDelete
  4. kakngah,

    Kesiannya. Tapi nampaknya masih boleh tembus ni. Dapat jadi pengomen pertama lagi hari ni.

    Apapun selamat mencuba dan selamat berjaya.

    ReplyDelete
  5. Anonymous,

    Wsalam.

    Tak susah sgt nak buat screenshot tu. Salah satu caranya, right klik kat tetikus pada blog saya tu. Akan keluar menu dan pilih screen grab. Pilih arahan seterusnya yg sesuai utk anda.

    Kalau takde blog pun takpe. Janji dapat buktikan anda pembaca bertuah tu.

    ReplyDelete
  6. mengalahkan Hitz FM/Sinar FM/Suria FM punya contest nih...hahahaha

    ReplyDelete
  7. Eja,

    Ini semua pasal pembaca yg hantar emel tu minta hadiah. Kalau beri masa tu tentu yg lain takde peluang. Ini adil utk semua.

    psst - tiada talian hayat utk pertandingan kali ini hehehe

    Buku 555 dah jarang org pakai. Kedai kat kampungpun dah kena bayar tunai huhuhu

    ReplyDelete
  8. alien,

    Awak pun masuklah sekali. Utk memeriahkan pertandingan hehehe

    ReplyDelete
  9. relevan,

    Kalau awak dah cakap macam tu, seram saya. Awak ni blogger yg hebat.

    Yg lain kena standby jugak ni ngeeee

    ReplyDelete
  10. Daddy Ziyyad,

    Ini kontes kecil2an. Kawan2 selalu tanya takde ke kontes kat sini.

    Setakat ni yg ada cuma bagi mereka yg berjaya menjadi pengomen pertama 3 kali berturut2. Itu yg ramai berebut nak jadi pengomen pertama tu hehehe

    ReplyDelete
  11. salam...

    kak ct pun xde blog..

    dh right klik kat tikus blog YB..

    xnmpk pun screen grab...

    ReplyDelete
  12. wahida,

    Dah naik jadi 76,960. Skrg ni slow sikit sebab ramai org bercuti dan tak masuk blog.

    ReplyDelete
  13. kak long,

    Cuba jgn tak cuba. Kak long kan rajin datang sini. Peluang nak menang tu agak baik.

    ReplyDelete
  14. Mak Su,

    Tak lah lambat sgt. Dalam minggu ni insyaAllah sampailah angka tu. Kalau saya buat n3 ni pada Rabu atau Khamis takut org ramai yg tak sempat baca dan terlepas peluang sekali seumur hidup ni ahaks

    ReplyDelete
  15. kak ct,

    Takde blog tapi. Boleh emelkan citer tu kalau menang. Nanti saya tolong publishkan.

    Kalau right klik pun tak boleh, cubalah cara lain hehehe

    ReplyDelete
  16. saya rasa saya la yg menang nanti. hahaha!!!!

    ReplyDelete
  17. take your position..get ready..go...huhuhuh

    ReplyDelete
  18. gadisBunga,

    Harap2 awaklah pemenang tu. Ada hadiah istimewa kalau awak yg menang hahaha!!!!

    ReplyDelete
  19. sahrom,

    Ramai yg dah standby dan ready ni. May the best man or woman win.

    ReplyDelete
  20. Saya yg ke 76 965 sekarang.
    Lagi 812 .

    Rasanya esok sampai kot...
    Kalau ada nasib boleh kena ni...

    ReplyDelete
  21. zoul dahan,

    Dah naik lagi angka tu.

    Kalau tak esok insyaAllah sebelum 2010 ni melabuhkan tirainya sampailah angka 77,777 tu. Rajin2lah menjengah ke sini.

    ReplyDelete
  22. aci tak kalu saya refresh banyak kali sampai dapat 77777 tu? YB tak tetapkan pun kan tak buleh? hahahahhahah :P :P

    ReplyDelete
  23. syah,

    kalau kira mmg lah tak aci tapi kalau nak buat takde siapa boleh menghalang.

    Org lain pun ada juga yg nak guna taktik yg sama ni kot hehehe

    ReplyDelete
  24. MasZuber,

    jemputlah sama2 mengambil bahagian. Rajin2lah ke sini hehehe

    ReplyDelete
  25. ish..yg mesti, bukan aku kan YB

    ReplyDelete
  26. wahh .. dh naik 77+++ dh nih.

    harap2 nanti mase sye msok blog YB, internet x slow.


    p/s: ni kali ke-5 sye msOk utk komen. baru lepas. punya slOw internet nih. moOd choOtiee..


    :p

    ReplyDelete
  27. Rozita,

    kenapa pulak bukan awak? Peluang sama rata kpd semua yg berkunjung ke sini. Lagi kerap lagi besar peluang tu.

    Selamat mencuba!

    ReplyDelete
  28. sepet,

    Ha'ah skrg dah 77,016.

    Kalau nak internet laju kenalah beralih kpd Unifi mcm saya ni. Berdesup lajunya dowh hehehe

    Sampai 5 kali masuk utk komen? Gigih sungguh awak dan saya hargai kesungguhan tersebut. Semoga berjaya bila tiba masanya nanti ngeeeee

    ReplyDelete
  29. akan stalk habes-habesan laa nnti

    ReplyDelete
  30. Cik Bee,

    Stalk jgn tak stalk. Yg lain pun guna taktik yg sama.

    ReplyDelete
  31. zoul dahan,

    Dah naik lagi sikit malam ni menjadi 77,284.

    lagi 493.

    Saya tak update siang tadi. Nak tengok berapa org tetap berkunjung ke sini tanda n3 baru hehehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails