Monday, July 26, 2010

Hari Ini dan Semalam

Hari ini aku busy tahap gaban. Ada org kata busy macam mesin popcorn. Tak kiralah sibuk tahap apa atau macam apa, tapi kira sibuklah pagi ni. Aku sedang mengejar CCC utk dua projek yg dah siap di Klang. Aku juga sedang berusaha bersungguh2 utk mendapatkan kelulusan utk memulakan kerja2 awalan di sebuah tapak projek di Shah Alam. Selain tu ada lagi 2-3 projek yg memerlukan perhatian agar berjalan lancar.

Itu kisah hari ni.

Semalam aku pergi menghantar pengantin anak jiran bertandang ke sebelah lelaki. Aku ada update di facebook. Kat blog ni sekadar gambar makanan yg ganjil tu. Macam2 tekaan. Ai like hehehe Nanti aku beritahu jawapannya.

Sebelah petang semalam kami balik kampung emak Adam. Pukul 11 malam baru sampai rumah. Aku update kat fb aje semalam.

Ok aku nak ke pejabat setiausaha sykt. Ada urusan di sana.

Jumpa kalian kemudian. Chow cincau.

36 comments:

  1. ooooooooo....
    ala cepat la aku nk tau apa mende tu.......

    semua org bz kannnss....

    huhuu

    ReplyDelete
  2. selalu ko update pepagi hari.. ni lajak sampai tengahari dah ni....


    betul² pny bz ni!

    ReplyDelete
  3. sempat juga mengupdate dalam sibuk tahap gaban tu..

    terbaru dari saya : buat benda tak elok

    ReplyDelete
  4. zonaku,
    sabarlah. Aku nak tengok kalau ada lagi jawapan yg kreatif.

    Selalu tu aku sempat buka blog sebelum full swing buat kerja. Hari ni tengah malam tadi client dah sms minta aku bertindak pagi2 ni lagi huhuhu

    Bz tu relatif.

    ReplyDelete
  5. zonaku,
    pagi tadi aku sibuk dgn client dan org majlis di samping staf aku. Takkan celah2 tu nak buat n3. Tak sesuai pulak rasanya.

    Ini aku curi masa sikit sebelum ke Shah Alam.

    ReplyDelete
  6. a kl citizen,
    update yg simple dan takde gambar ni sempatlah cikgu. Dalam 5 minit aje. Cerita pun takde isi punya.

    Terima kasih kerana masih sudi membaca dan memberi komen.

    ReplyDelete
  7. Sibuk ku tahap Cipan hari ini..

    ReplyDelete
  8. tak sabaq nak tau makanan apa yg hincik YB upload kt previous entri

    ReplyDelete
  9. esok masih ada...umur belum tentu

    ReplyDelete
  10. sibuk2 pun sempat lagi balik kampung mak adam... demo memang menantu yg bejuruhhh

    ReplyDelete
  11. saya yg tak sibuk ni pun takde fb,ehehehehehe.

    ReplyDelete
  12. teringat kat lagu...
    hari ini dan semalam...
    tak silap lagu j.mizan kot...:)

    ReplyDelete
  13. aiyo, mmg bizi sungguh yb ni

    ReplyDelete
  14. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  15. aku sibuk mcm mesin basuh la nih...



    .

    ReplyDelete
  16. relevan,
    Itu sibuk yg luar biasa agaknya ya?

    ReplyDelete
  17. ONE ZABA,
    InsyaAllah esok masih ada. Samada kita ada atau tidak, esok masih ada.

    Jgn lupa amalan nisfu Syaaban malam ni.

    ReplyDelete
  18. Shifu,
    Dah 3 minggu tak balik sejak emak mertua aksiden motor aritu. Ada saja hal di sini.

    Semalam sempatkan juga balik walaupun dalam hujan lebat.

    ReplyDelete
  19. juliet,
    ko masuklah fb. PM yg sibuk tu pun ada fb hahaha

    psst - Nanti jgn lupa masukkan nama aku. Kan kita kawan? ngee

    ReplyDelete
  20. kak long,
    Betul - lagu asal nyanyian J Mizan tapi versi baru dinyanyikan oleh 6th Sense.

    Hari ini kau datang riang
    Tersenyum buatku girang
    Kau hias dirimu
    Membuat hati bertambah sayang

    lalala ke laut pulak

    ReplyDelete
  21. en_me,
    sibuknya aje lebih tapi belum masyuk lagi huhuhu

    ReplyDelete
  22. Mak Su,
    ada hari2 tertentu aje yg bizi ni mak su.

    Hari lain sempat main dgn Adam dan emak dia opppss

    ReplyDelete
  23. ckLah,
    saya tahulah fb ckLah tu utk yg pakai skirt atau kain batik aje huhuhu

    ReplyDelete
  24. tasek,
    mesin basuh sibuk sebelah malam kan? Masa itu org ada masa nak cuci pakaian. Kalau siang org keluar kerja.

    Mesin basuh kat rumah ni aje sibuk siang malam sbb orgnya tk keluar kerja hahaha

    ReplyDelete
  25. salam akhi YB...

    ummi ada FB tp hubby tak kasi aktif kat sana nnti dapur tak berasap , hui hui hui

    ReplyDelete
  26. Baru tgk gambar tu...macam maruku aje...heheheh

    ReplyDelete
  27. sibuk YB takpe, fulusnya masuk pun tahap gaban jugak, berbaloi-baloi...

    ReplyDelete
  28. Ummi,
    Wsalam.

    Ada betulnya kebimbangan hubby ummi tu. Saya dulupun tak aktif tapi bila tengok kawan2 masuk fb saya, timbul pulak rasa kesian. Akhirnya saya sibuk di blog dan fb huhuhu.

    Nasiblah emak Adam yg masak. Kalau tak, tak berasaplah dapur kami ngeee

    ReplyDelete
  29. aNie,
    mula2 saya tengok pun ingatkan maruku. Jadi aNie tak keseorangan teka benda tu maruku.

    ReplyDelete
  30. a.z.r.i.n.a.03.07
    sibuk dgn CCC ke? Setiap satu C tu satu sibuk.

    CCC jadi 3 kali sibuk hahaha

    ReplyDelete
  31. a.z.r.i.n.a.03.07 lagi,
    terlampau sibuk sampai submit 2 kali hehehe

    ReplyDelete
  32. ibuintan,
    kalau belum dapat CCC tu fulus pun tak masuk huhuhu.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails