Sunday, April 11, 2010

Shopping Di Petang Ahad

Lepas Asar tadi Atikah minta tolong utk ambil dia di Times Square kerana hujan. Mula2 aku ajak Haikal temankan aku tapi Haizam pun nak ikut. Lepas tu emak Adam nak ikut juga.
Jom. The more the merrier.

Sekarang ni aku sedang tunggu emak Adam dan Atikah cari cadar utk digunakan di kampus.

Ada BB ni bolehlah aku berkongsi gambar ni hehehe
Sent via BlackBerry from Maxis

20 comments:

  1. pasal gi tempat gitu la semua nak ikut....

    ReplyDelete
  2. saya ingat nak beli BB jugalah satu ! tapi hp yg ada nak buat apa pulak ?

    ReplyDelete
  3. hehehheheheeee...... tempat sesak tu jugak jadi pilihan

    ReplyDelete
  4. ONE ZABA,
    mula2 tu cuma nak jemput Atikah di Times Square. Tapi lepas tu dah jadi shopping trip ke Batu Road pulak.

    Di Jakel ada sales hehehe
    Kat TS pun kedai Tropicana Life pun buat sales sebab nak berpindah ke premis lain.

    ReplyDelete
  5. al-lavendari,
    hp yg ada tu bagi aje kat Hazwan. Boleh juga dia gunakan hehehe

    zonaku,
    emak Adam suka tempat tu. Biarlah dia asalkan bahagia. Saya cuma tolong hantar aje hehehe

    hanie,
    tak boronglah kali ni hanie. Cuma cari cadar utk Atikah. Dia nak pakai di tempat dia belajar.

    ReplyDelete
  6. sungguh manis si blackberry tuh,

    salamm yunus, thanx sudi keblog haku yang xde apa2 tuh,

    ReplyDelete
  7. tak join shopping skali ke? eh ehe

    ReplyDelete
  8. amboi org ada blackberry...kalau online mmg seronok!!:)

    bila gaknye last time mak sha pilihkan cadar sha ye? (harus suruh dia pilih bila dah baca posting nieh)

    ReplyDelete
  9. tunbegia,
    manis di tangan masam di poket huhuhu

    Salam juga utk awak. Blog awak jauh lebih hebat dari blog ini. Jgnlah merendah diri sgt.

    Jard,
    ingatkan sekejap aje emak Adam dan Atikah nak cari cadar tu. Jadi saya tunggu dlm kereta bersama Adam dan 2 org abgnya hehehe

    Lain kali kami shopping sakan ngeee

    ReplyDelete
  10. sha,
    sementara tunggu emak Adam sajalah buat posting ni. Boleh kongsi dgn rakan2 blogger suasana petang di Jln Bunus ngeee

    Nanti bila sha nak kahwin mintalah emak sha pilihkan cadar sha hehehe

    ReplyDelete
  11. YB

    Hazwan tak masuk dalam salah satu asnaf yang layak kerana dia anak orang kaya !

    ReplyDelete
  12. al-lavendari,
    anak org kayalah masuk dlm golongan yg memerlukan hp wakaka

    Alaaa bagi ajelah kat dia hp abg tu. Lepas tu abg boleh justify gunakan BB hehehe

    ReplyDelete
  13. errr... patutlaaaa... patutlaaaa menyombong taknak tmnkan aku smlm...

    takpe.... aku paham :(


    .
    .




    k bye!!

    ReplyDelete
  14. Err... hari ni dah senin. Shopping mana lak ?

    ReplyDelete
  15. kts,
    piraaah ko. Aku tunggu ko kat TS dari kol 11 lebih tapi ko tak datang. Letih tau huhuhu

    Bila aku buka blackberry tengok ko dok berinternet huwaaaaa

    ReplyDelete
  16. Tie,
    hari ni kenalh kerja nak cari duit. Nanti dah dpt duit bolehlah shopping lagi hehehe

    relevan,
    bukan shopping tapi setakat belikan cadar utk kegunaan Atikah. Lain kali baru nak shopping sakan ngeee

    ReplyDelete
  17. mana gambar times square nyer hehee

    ReplyDelete
  18. mana gambar times square nyer hehee

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails