Wednesday, April 16, 2014

WW: Street Art Section 2 Shah Alam










12 comments:

  1. Woww..kt ne ni YB? Mmg kreatif pelukis nih.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ini di lorong belakang deretan kedai yg berhampiran medan selera Seksyen 2. Tempat siswa/siswi selalu makan tu.

      Delete
  2. tak pernah nampak pun yb..? pernah jugak gi mkn kat sana. baru lagi ker ni yb..? kreatif sgt- ^____^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sebelah belakang tempat makan tu kan ada sederet kedai terutama kedai alat tulis. Lukisan ni di dinding belakang kedai2 tersebut. Lorong tu bersih. Saya diberitahu oleh seorang jurutera perunding, pihak MBSA akan meletakkan bumbung sepanjang lorong tersebut.

      Next time kalau pergi makan atau minum ABC di situ, jalanlah ke belakang tu

      Delete
  3. Sempat ke kejar bas tu Pok Cik...ekekekee...

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh sempat. Kan saya dan kat tangga bas tu ….. hehe

      Delete
  4. Replies
    1. Bas mini no 20 ni pusing2 kat Shah Alam aje …… ngeeee

      Delete
  5. Merata2 dah street art ni kan. Kreatifnya idea mereka2 itu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu. Kat tebing Sg Klang pun banyak lukisan mcm ni. Kalau betul caranya, boleh jadi tarikan pelancong … hehe

      Delete
  6. Rindu kitorg eh? Hehehehehehe :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takdelah sebab Muhamad dah balik …. hehe

      Delete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails