Thursday, February 28, 2013

Bukan Takde Masa ....

Bukan takde masa nak update tapi aku nak ke Utara hari ni. Ada kerja sikit di sana. Nak cari sesuap dua nasi. Nasi kandar tentunya.

Jumpa lagi petang esok.

Doakan aku selamat pergi dan selamat pulang.


Malam ini malam Jumaat .... huhuhu

28 comments:

  1. selamat pergi dan balik moga berjaya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah selamat dah. Terima kasih mendoakan.

      Delete
  2. nasi kandar satu!!!!kuah lebey mau atam gorebg mau bendi mau peria tulur perhhh sodap!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak jadi makan nasi kandaq. Makan nasi arab di Batu Feringghi aje ..... huhu

      Delete
  3. Replies
    1. gorebg tu saya tak goreng tapi atam tu saya ingat apa benda tadi ..... huhu

      Ayam goreng panas2 mabeles

      Delete
  4. takpe.. keprgian demi mencari sesuap 2 nasik kandaq
    minggu depan ada lagi malam jemahat
    drive carefully okay!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak dapat pun nasik kandaq. Dapat roti canai banjiaq dan nasik arab. Rezeki juga tu.

      Takkan nak kena tunggu malam jemahat depan? Malam Sabtu dan malam minggu dah boleh belasah .... hahaha

      Delete
  5. Semoga selamat mkn nasi kandar..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nampaknya kena tunggu next trip utk makan nasi kandar sebab kali ni makan lain ..... huhu

      Delete
  6. Semuga perjalanan pergi dan balik Yb selamat, eh tapi kenapa pergi malam jemaat....cian kat mak adam tu.

    Best nya pergi utara, kalau singgah Ipoh boleh makan nasi vangey...adoi teringin lah pulak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih mendoakan perjalanan kami.

      Saya ikut client. Dah dia yg aturkan pergi hari Khamis nak buat mcmana? .... huhu

      Kami tak jadi singgah Ipoh w/pun ada dalam perancangan asal sebab urusan di Ipoh telah berjaya diselesaikan semasa di dalam perjalanan lagi.

      Delete
  7. selamat berangkat selamat pulang yee...

    nak jerukkk... satu bonet....!!!

    ahhaaa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya tumpang kereta client susah nak bawa jeruk satu bonet tu. Lain kali saya sewa lori kontena beli jeruk tu. Bolehlah awak jual kat depan Ampang Park .... hehehe

      Delete
  8. Datang utaghaaa ...kena ckap uthaqa......

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya tak berapa pandai nak ckap uthaqa Chik Att. Nanti orang sini dengar loya pulak mereka tu ..... huhu

      Delete
  9. Replies
    1. Biasanya saya dan emak Adam pergi ke surau pada malam Jumaat. Memandangkan saya takde pada malam tu, dia pun tak dapat pergi ..... huhu

      Delete
  10. Replies
    1. Dah balik baru nak habaq. Tak dan chek nak beli noo ... hehehe

      Delete
  11. Replies
    1. Dah sampai rumah petang Jumaat tu sebelum azan Maghrib

      Delete
  12. nasik kandar mana cukup sesuap dua YB...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Biar nasinya sikit asalkan lauknya banyak ..... hehehe

      Delete
  13. haiya.. gi penang takmau kabo... takut ler tewww ornag mintak souvenir.. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Org mintak souvenir tak takut. Takut ada yang nak tumpang bilik hotel ..... hehehe

      Delete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails