Tuesday, May 31, 2011

Jangan Cari Aku Pagi Ini

Aku dijemput utk sesi brainstorming oleh sebuah sykt MNC utk berkongsi pengalaman aku dgn mereka.

Blogging dan fb akan terbantut buat pagi ni.

Ok sesi dah nak bermula.
Sent via BlackBerry from Maxis

23 comments:

  1. yeayyy.. 1st.. haha..


    *aura 1st sebab chat dgn YB semalam kat FB.. keh3x.

    ReplyDelete
  2. kirim salam kat CEO depa huhuhuhh

    ReplyDelete
  3. pun sempat lagi bebloging....ngeeee!!

    ReplyDelete
  4. -GC- lagi,

    Yes first. Tahniah!!!

    Ini kali pertama awak dapat first kan? Bolehlah bersaing dgn yg lain spt kak long, zonaku, GadisBunga, DrSinga (?) dan beberapa org yg lain.

    Eh ada aura ke sampai merebak ke blog? hehehe

    ReplyDelete
  5. ada kaitan dengan teluk ramunia?

    ReplyDelete
  6. Eja,

    Kira bz lah jugak. Saya terpaksa minta diri dari brainstroming session pagi tadi utk ke mesyuarat yg satu lagi.

    Mesyuarat kedua habis pukul 2:15 ptg termssuk working lunch.

    Skrg sedang buat paperwork sikit sebelum berjumpa supplier ptg ni

    ReplyDelete
  7. sahrom,

    CEO depa tak mai.

    Yg ada cuma pengurus2 dan pegawai2 saja.

    ReplyDelete
  8. pB,

    Alhamdulillah setakat ni semua berjalan lancar.

    Tapi lepas meeting kedua tadi ada banyak tindakan yg kami kena ambil huhuhu

    ReplyDelete
  9. kaklong,

    Setakat buat n3 mcm status kat fb ni bolehlah. hehehe

    ReplyDelete
  10. AZANI,

    Projek2 ni takde kaitan dgn Teluk Ramunia.

    Ramunia kan dah nak kena jual? ngeeee

    ReplyDelete
  11. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  12. sibuknya YB

    malam ni ada tak yg datang mencari?

    ReplyDelete
  13. ibuintan,

    sibuk syok sendiri aje huhuhu

    Malam ni saya bawa famili keluar makan sebelum hantar Atikah balik ke UiTM sebab minggu depan dia ada peperiksaan.

    Sampai rumah 12:30 mlm

    ReplyDelete
  14. zafi,

    sempat yg mcm itu ajelah. Ingat nak buat n3 baru petang tadi tapi tak sempat huhuhu

    ReplyDelete
  15. saya dah laaama tak naik podium!!!

    ReplyDelete
  16. DrSinga,

    Mana ada masyuuk? Kena bayar duit parking sampai RM7 adalah. Itu pun dah cop tiket parking tu huhuhu

    ReplyDelete
  17. DrSinga,

    Terasa nak naik podium takpe. Jangan teringin nak naik pelamin lagi sudahlah

    hehehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails