Friday, February 4, 2011

Comelnya Lemang

Lemang2 ni yg besar 3 batang RM10 dan yg kecil dan comel2 tu 4 btg RM10


Aku singgah beli lemang di salah sebuah gerai tepi jalan berhampiran Manik Urai. Kawan aku org Kelantan cadangkan cari penjual yg comel. Maka kami pilih gerai ini. Harap2 rasa lemangnya sesedap mata memandang cik mek molek ni hehehe
Sent via BlackBerry from Maxis

20 comments:

  1. YB..sedapnya dapat makan lemang panas..

    ReplyDelete
  2. Ok ke lemang ni yB..nampak buluh macam hangus jer..

    ReplyDelete
  3. kenapa buluhnya hangus semua, ni memang sah bakar lemang..

    ReplyDelete
  4. pandang rupa lemang ke penjual lemang tu????

    klate mmg the best la..hehehe

    ReplyDelete
  5. Kak Erna,

    Mmg sedap lemang tu. Sampai hotel tadi masih hangat2. Rendang ayamnya pun sedap.

    ReplyDelete
  6. Ikan emas,

    Yang jual lemang kat Rembau tu cun tak? Hehehe

    ReplyDelete
  7. Relevan,

    Ok lemang tu w/p sebelah buluh yg hangus tu lemangnya keras sikit. Kami beli yg kurang hangus sebenarnya ngeee

    ReplyDelete
  8. Ibuintan,

    Anak dara yg jual tu tak jaga apinya kot. Nasib baik buluhnya aje yg hangus - bukan lemangnya.

    Emak Adam kata esok nak singgah beli dlm perjalanan balik KL hehehe

    ReplyDelete
  9. Hamizah,

    Ini first time beli maka kami tak tahu mana yg best. Oleh itu pilih yg penjual nampak comel hahaha

    Lemang sini sedap dan murah. Pulut murah dari Siam gamaknya

    ReplyDelete
  10. comel punya pasal.. hangus pun hangus lah.. keh3x

    ReplyDelete
  11. Adzman,

    Bila hati sudah suka hahaha

    ReplyDelete
  12. org kelantan dgn kecomelan mmg tak dapat dipisahkan. huhuhu~

    ReplyDelete
  13. Perhhh lemang!

    Kalu tengok pada gaya, harus lah sedap tu. Lagipun fresh!


    Mesra di Maya Tidak Mesti Harus Mesra di Luar

    ReplyDelete
  14. beli la sekali awek jual lemang tu...

    :p



    .

    ReplyDelete
  15. GadisBunga,

    Gadis Kelantan ramai yg comel2 dan berkulit cerah

    ReplyDelete
  16. azieazah,

    Memang sedap lemang tu. Masa kami makan di hotel, perghhh. Pagi semalam anak2 saya makan lagi sebatang. Masih elok. Kami bawa balik 2 batang. Petang ni bolehlah buat hidangan minum petang hehehe

    ReplyDelete
  17. tasek,

    Awek tu duduk Kelantan - jauh sangat nak dibeli. Aku cari yg Selangor aje. Paling jauh pun Perak (area TI hahaha) atau Melaka kah kah kah

    ReplyDelete
  18. galmour awek tu.... nak beli jugak ler

    ReplyDelete
  19. awek ni member kitala..siyezz...bgganya kawan kna puji cmni...hehe...
    umah sy pun dkat jer ngn umah die...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails