Tuesday, December 7, 2010

Aduyai: Orang Cuti, Aku Kerja

Salam Maal Hijrah kpd semua rakan2. Semoga tahun ini lebih baik dari tahun2 sebelum ni.

Hari ini rakyat Malaysia bercuti sempena Maal Hijrah. Ada yg sambung cuti sejak Sabtu lepas.

Aku ada kerja hari ni. Aku nak melawat tapak satu projek di Melaka. Esok ada meeting dgn pemaju dan aku serta rakan kongsi aku kena membuat anggaran kos. Kos yg mereka tawarkan terlalu rendah dan adalah perlu kami ke tapak utk memastikan keperluan infra struktur kerana utk sesuatu projek kos ini yg boleh membunuh projek tersebut. Kos infra termasuk penyediaan jalan keluar masuk, bekalan air, elektrik, telekom dan pembentungan.

Oklah aku nak gerak kejap lagi. Kalau sempat aku bolehlah jumpa rakan2 blogger dari Melaka.

27 comments:

  1. ai pon keje, tak rasa apa pun :D

    ReplyDelete
  2. hehehe..

    dah lama x dpt 1st ni...

    ReplyDelete
  3. SALAM,
    KALAU ADA KEPERLUAN, MENGAPA TIDAK? SELAMAT BEKERJA.

    ReplyDelete
  4. ape nak komen ek...?

    hurmm..

    kak ct doakan selamat dlm perjalanan n moga2 di permudahkan segala urusan

    Amin...

    ReplyDelete
  5. takpa YB... ramai lagi yang kerja... Hohohohoh :D :D

    ReplyDelete
  6. semoga selamat sampai

    projek kerang dkt jenjarom ada tak?
    tengok di tanah lapang tu projek kerang nak baru nak buat tu.

    ReplyDelete
  7. jangan lupa beli cencaluk ye
    hehehehehe....

    cencalok adik beradik budu ke?

    ReplyDelete
  8. salam maal hijrah YB,

    selamat melawat tapak..

    ReplyDelete
  9. YB lawat kawasan.... baru betul nk apply term ni...


    salam maal hijrah... moga bertambah rezeki tahun ni

    ReplyDelete
  10. nk kirim belacan bole?

    ReplyDelete
  11. keje time public holiday... dpt 3 kong!

    ReplyDelete
  12. Salam Maal Hijrah 1432H

    http://nurazzah8.blogspot.com/2010/12/maal-hijrah-1432.html

    ReplyDelete
  13. Salam,

    tak apa...ada kerja ada fulus...masyuukkk...

    ReplyDelete
  14. Kirim salam pada blogger Melaka...(yg kenal lah...yang takkenal pun tak apa juga...)

    ReplyDelete
  15. Tak bawa emak Adam sekali ke? boleh lah sambil kerja sambil melawat Melaka... orang kata sambil menyelam minum air...

    ReplyDelete
  16. tertunggu-tunggu apa yg YB nak tanya saya tu?

    ReplyDelete
  17. relaxxx bro YB....saya pun bukak kedai hari ni...Nabi pun tak suruh kita cuti sempena memperingati hijrah baginda...:)

    ReplyDelete
  18. Tak per yB..kome pun kerja ni..kerja itu ibadah..

    Salam Maal Hijrah..

    ReplyDelete
  19. takpe la YB.. pengorbanan di awal tahun..

    ReplyDelete
  20. Selamat Tahun Baru..


    cuti masyuk kerja lagilah masyuk..



    kirim cucur udang Alor Gajah & Sos ! Hari tu boleh terlupa..

    ReplyDelete
  21. nak kirim sume yg orang2 kat atas tu kirim la...

    bole ke?..

    ReplyDelete
  22. sape kate boss duduk goyang kaki kan? hehehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails