Saturday, October 9, 2010

Diari Seorang Supir Di Petang Sabtu

Aku solat Asar di Masjid Usamah bin Zaid, Wangsa Maju

3:45 ptg - Hantar Haikal ke majlis harijadi kawannya

4:10 ptg - Hantar Atikah ke Wangsa Wall. Outing dia dan kawan2.

4:20 ptg - Solat Asar di Wangsa Maju. Sibuk mcmanapun, tanggungjawab dilupaka.

5: 00 ptg - Tesco Ampang jumpa klien.

Oklah aku gerak skrg ke Tesco. Lambat pula nanti kalau jam.
Sent via BlackBerry from Maxis

14 comments:

  1. ckLah pun jadi supir (supirah kalau perempuan ya..he..he..) pagi dan petang ni...

    ReplyDelete
  2. ckLah,

    Itulah kerja kita kalau hari cuti. Tapi org macam saya yg kerja sendiri ni lagi teruk. Setiap hari kena jadi supir anak2 huhuhu

    ReplyDelete
  3. sama club lah kita " executive supir club " .. tapi I kalau Darling ada memang I tak nak pegang stereng pun , I cuti menyupir :D

    ReplyDelete
  4. ashrafi,

    Mahu ke mana Pak? Kalau mahu ke Keningau bisa Pak tapi kalau Nabawan saya enggak mahu malam2 begini ngeeee

    ReplyDelete
  5. LiNda,

    Kalau dari Tesco Ampang ke rumah awak lama tu saya hantar free aje ekeke

    ReplyDelete
  6. silversarina,

    Awak 'executive supir club' sbb kereta awak kereta executive. Saya 'bajet supir club' kerana kereta saya kereta kecik aje huhuhu.

    Kalau darling awak balik awak pulak buli dia jadi supir. Kesian dia!

    ReplyDelete
  7. YB, kelab aje executive, kereta tak executive pun ..hihi.

    ReplyDelete
  8. laki aku pon jadik supir.. tapi aku suka sgt.. sebab madamnya adalah aku!!.. kahkahkah...

    ReplyDelete
  9. silversarina,

    kira ok jugaklah tu sbb ada yg executive.

    Selamat berhari minggu dan slmt tiba ke KL.

    ReplyDelete
  10. TINY,

    Kesian dia! Tapi bukan senang nak cari penumpang mcm ko ni. So he must be happy hehehe

    ReplyDelete
  11. salam..bagusnya ada supir ehehe

    ReplyDelete
  12. arsaili,

    Ada supir mmg bagus. Tapi yg tak bagusnya, ayah mereka yg jadi pak supirnya huhuhu

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails