Sunday, April 18, 2010

Salam Dari Serting

Sent via BlackBerry from Maxis

15 comments:

  1. Salam YB....

    Yuhuuuuuu,I`m back!!!! Huhuhu....

    Errkkkk, via BB lagi ekkkk? So canggih one!!!

    :)

    ReplyDelete
  2. masjid yg sunyi, besar tp macam tak ada orang..sayang sesangat...:(

    ReplyDelete
  3. salam disambut di atas atas gunung.

    ReplyDelete
  4. baru tengok blackberry semalam,Serting rasanya kat negeri yang tak cukup 10 kan?

    ReplyDelete
  5. Salam kembali. Selamat datang ke Serting - "daerah" saya.

    ReplyDelete
  6. sI tEDI,
    betul. Serting itu dalam daerah Jempol NS.

    Catwoman,
    welcome back! Rindu lama aku tak tinggalkan komen sejak ko mengembara ini. Nasib ko balik cepat. Kalau tak, mana ada flight nak balik ahaks.

    Dah org bagi aku BB tu, aku gunakanlah hehehe

    ReplyDelete
  7. dude,
    itu masjid Bandar Baru Seri Jempol. Masjid tu memang cantik dan besar. Aku pernah siarkan gambar luar masjid tu dulu.

    eja,
    org tak ramai masa kami singgah solat semalam kerana dah pukul 6:30 ptg. Kami berkejar ke sana dari takut masa melawat anak di asrama tamat.

    Dari KL pukul 3:50 lepas pilihanraya di surau. Singgah McD Senawang sebab Afifah pesan McChicken. Sampai MRSM pukul 6. Waktu melawat habis pukul 6:15 ptg. Lepas hantar barang kpd Afifah baru kami singgah solat (kejikan solat hujung waktu huhuhu).

    Ramai org yg singgah masjid itu utk solat.

    ReplyDelete
  8. ONE ZABA,
    tak sangka salam aku tu sampai ke atas sana. Terima kasih kerana sudi menyambut salam aku tu heheeh

    zino,
    wsalam. Silap2 gaya saya lebih kerap ke NS dari org NS yg duduk kat KL ni hehehe

    ReplyDelete
  9. anjang,
    takkan tengok2 aje blackberry tu? Apa kata anjang beli satu. Banyak kegunaannya ngeeee

    Betul Serting mmg di negeri tak cukup 10 tu.

    Banyak jalan kalau nak ke sana dari KL ni. Boleh ikut Kalau Klawang, ikut Karak, ikut highway PLUS keluar di Senawang dan yg terbaru ikut LEKAS keluar di Ampangan.

    ReplyDelete
  10. al-lavendari,
    Wsalam.

    Masa kami lalu Juasseh semalam teringat kat abg tapi mesti abg takde kat "daerah" abg ni. Kalau tak boleh juga singgah pekena kopi janda atau kopi tongkat ali.

    ReplyDelete
  11. berapa MP kamera di Blackberry itu??
    cantik..

    ReplyDelete
  12. DrSinga,
    banyak MP. Segan pula saya nak cakap sebab gambar2 yg saya ambil gunakan BB sebelum ni out of focus huhuhu

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails