Tuesday, March 16, 2010

Bertemu Dengannya Lagi ....... ngeh ngeh ngeh

Tengahari semalam aku ke Petaling Jaya kerana ada perbincangan dgn bakal pembekal utk projek aku. Sampai waktu makan aku tak ikut mereka pergi makan.

"Aah peluang baik utk bertemu dgn rakan blogger yg kerja tak jauh dari tempat aku meeting tu," bisik hatiku.

Aku pun menelefon dia. Ternyata dia ada menyimpan nombor aku kerana semasa dia menjawab panggilan itu dia tahu aku yg telefon.

"Time lunch pukul berapa?" tanyaku

"Kalau ikut pukul 1:00 tapi sekarang kalau nak keluar pun boleh," jawab dia.

"Kalau mcm itu jom kita pergi lunch," aku mengajak dia.

"OK," balas dia.

Kami pergi makan tengahari di medan selera PJ Old Town. Sambil makan sambil bertanya khabar dan bercerita tentang diri masing2 serta mengata membanding nota tentang rakan2 blogger yg lain.

Nak tahu siapa rakan blogger yg aku jumpa tu? Sila lihat gambar dia di bawah ni.

Che' Pit selepas lunch.

Selesai kami makan tengahari itu, aku menghantar dia semula ke opisnya. Sebelum turun dari kereta dia telah memberi aku . . . . .

Selendang yg cantik ini.Annual Planner 2010 MKM
Kedua2 cenderahati yg cantik ini telah dimasukkan ke dalam beg MKM yg menarik ini
........ dan tak lupa dia memberi saya 2 keping stem Giant yg pernah dia ceritakan dulu (flip flap tu aku punya)


ngeh ngeh ngeh

31 comments:

  1. assalamualaikum :D

    .
    .

    via berihitam lg ke ni??

    ReplyDelete
  2. dapat stem giant tuuuuuuuuuuuuu

    .
    .


    hikhikhik





    pssttt... selendang tu buat apa?? errrr.... saja tanya.. lawa warnanya :D

    ReplyDelete
  3. kts,
    waalaikum salam.

    Tak. Ini via lappy aku. Sehari suntuk tak pakai dia semalam. Rindu pulak mcm aku rindu kat ko ngeh3x

    ReplyDelete
  4. kts,
    ko pun mengumpul stem Giant tu ke? Kalau ko nak nanti aku bagi ko.

    Selendang tu pun ko nak jugak ke? Nanti kita bincang offline ngeeee

    ReplyDelete
  5. uhukkk...uhukkk....tersedak la pulak. korang berdua ada ngata aku ke masa berjumpa hari tu.

    ReplyDelete
  6. Ni sorang lagi...aku tengok YB dengan Che Pit sama je....seiras gitu...kembar satu tahun ke? sorang hujung tahun sorang lagi awal tahun....YB awal tahun - dia abang...selendang tu, kalau ko pas aku bagus jugak...aku boleh buat semutar! ngeh3x

    ReplyDelete
  7. owh...jumpe che pit upennye...hehhehe

    ReplyDelete
  8. err bukan kat entry CP dulu, minta selendang tu tuk emak adam ke? ngeh ngeh ngeh.. berebut dgn ummihumaira..

    huwaaa awat buruk benar gambar CP tu?
    patut kena snap lain ler..

    ReplyDelete
  9. sate Naning di situ sedap...
    tapi petang2 baru ada...

    ReplyDelete
  10. baru nak tanya flip-flap tu pun dpt free ke??...aisehhh..

    ReplyDelete
  11. sungguh ceria flip flap,

    salamm,

    ReplyDelete
  12. Salam Yb
    Aku punya flip flap dah patah..nanti nak minta Che Pit tolong belikan..

    ReplyDelete
  13. ONE ZABA,
    ko lah org pertama yg kami citer semalam! CP kata ko untung sbb ko boleh merangkak aje kalau nak ke opis ko dari rumah ngeh3x

    ReplyDelete
  14. sonata,
    oh ko nak cakap kami ni sama ensemlah ya? ehem ehem. Terima kasih.

    Selendang tu aku dah tunjukkan kat emak Adam. Lagipun dah ada yg kenen2 nak benda tu sebelum ko hehehe

    ReplyDelete
  15. ~O~,
    haah jumpa CP lagi. Sebelum ni jumpa di masjid Setiawangsa. Kali ni dpt borak2 one-to-one.

    ReplyDelete
  16. Che'Pit,
    mmg ada saya cakap mcm tu tapi tak sangka pulak masih ada selendang tu dan CP pun dgn rela beri kpd saya ngeh3x

    Hazwan pun kata saya buat niaya siarkan gambar CP tu. Tengok gambar CP pakai baju Melayu tu segak aje tapi bila tengok gambar ni ada pulak tayar spare

    larikkksss

    ReplyDelete
  17. citahrudin,
    mmg berbaloi2 dpt macam2 dari CP.

    psst - bila musim durian nanti dia nak ajak saya ke dusun dia di Segamat. Awak nak ikut ke?

    ReplyDelete
  18. DrSinga,
    oh ya ke? Lain kali boleh try sate tu pulak.

    psst - tempat kerja awak dekat kawasan situ ke? Boleh saya singgah kalau pening2 lain kali ngeh3x

    ReplyDelete
  19. nahmy,
    flip flap tu beli kat chow kit. Ada saya buat n3 pasal pergi uptown di sana beberapa bulan lepas.

    tunbegia,
    flip flap tu dah tak jalan sebenarnya hehehe

    ReplyDelete
  20. relevan,
    Wsalam.

    Ganas ko main flip flap. Barang2 dari China mmg macam tu. Kualiti boleh dipersoalkan.

    Harap CP baca permintaan ko ni. Nanti dia belikanlah ko satu.

    ReplyDelete
  21. err YB, mana de CP kata leh merangkak balik rumah kat ONEZaba tu.. silap dengar tu.. kan CP kata leh guling2 je kan, ngeh ngeh ngeh..

    err che relevan, ngeh ngeh ngeh, nak flip flap tu, meh ler dtg..

    ReplyDelete
  22. ngeh ngeh ngeh nasib baik Hazwan back up CP.. geng se iphone..

    tapi kat luar takdelah sebesar mcm tu spare tayar nyer.. ni YB silap teknik snap, tu yg nampak semacam jer..

    sori yer tuan rumah, menyebuk lak kat sini ngeh ngeh ngeh..

    ReplyDelete
  23. Che'Pit,
    haah CP cakap guling2 pun boleh sampai opisnya tapi saya pulak yg tak sampai hati nak tulis mcm tu. Nanti ramai yg gelak guling2 wakaka.

    Kalau belikan en relevan flip flap tu, tolonglah belikan utk saya juga. Kalau beli 2 murah sikit hehehe

    ReplyDelete
  24. Che Pit lagi,
    sambung komen balas. Tadi saya pergi melawat anak sepupu yg meninggal mengejut. Baru 24 tahun umur dia.

    Hazwan kata gambar CP yg pakai baju Melayu tu entah tahun bila. Itu sbb skrg dah banyak berbeza hehehe

    Mentang2lah kamera saya cap ayam. CP kata salah teknik ambik gambar tu huhuhu

    ReplyDelete
  25. innalillah


    er.. cam cute flip flap tu....

    ReplyDelete
  26. iye....
    dah dekat dah tu...
    jalan sikit lagi ke Jalan Klang Lama tu...
    :)
    koling2 lah..

    ReplyDelete
  27. zonaku,
    dah sampai masanya dia dipanggil pulang. Semoga dia bahagia di sana.

    Flip flap awak tu apa kurangnya......

    ReplyDelete
  28. DrSinga,
    oh klinik awak kat JKL. Nanti kalau ada masa saya singgah sana. Boleh dpt diskaun tak utk duit ubat?

    Boleh jumpa awak walaupun awak kata awak garang mcm singa ngeh3x

    ReplyDelete
  29. Alimaz-Kembara Terasing,
    makanan Che Pit belanja, minuman saya hehehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails