Friday, November 13, 2009

yb jumpa yb

Petang semalam aku jumpa sorang blogger yg tersangatlah femes amos ni. Pengikut dia setakat ptg semalam dah 500 org. Dia menjangkakan pengikut kerajaan langit nya akan bertambah menjadi 5000 org menjelang hari perkahwinan anak dia yg enCEM tu. (psst - budak tu baru 7 tahun aje skrg hehehe).

Aku malas nak tulis kisah pertemuan dua org yb ni. Jadi aku kopipes aje apa yg dia tulis kat blog dia. Kalau nak baca lebih panjang atau nak tahu siapa org tu silalah klik di sini.

Ini kisah versi dia.

kat parking yb call.

"ko kat mana tijah?"
"aku kat ranhill. alak ko nak blanja aku minum ke bang?"
"tade hal. ko cakap je kat mana..."
"jusco au je la. situ ada ekon. aku tgh panas nih"
"ok! ko tunggu kat sana. aku baru balik surau nih!"

tuuudiahhh! tetiba je aku rasa ko cam aji usop yg sedang menGPS anaknya!

apa2 pun time kasih belanja aku minum bang. tapi mmg byk benda la aku belajar dr ko tadi especially tang tips2 sourcing, marketing & networking tu. ko mmg survivor ah! kalu ko muda sket kan...misti beyonce dah ajak ko masuk destiny child bang! pastu...sorry la kalu aku memalukan ko dgn gelak kuat cam kuda tadi. tu baru aku sorang. kalu ada tm aku rasa ko dah lari balik rumah dah tadi bang.

nanti satu hari aku ajak carlos dtg umah ko eh bang? takyah susah2...ada laksa, soto, nasi lemak & mi rebus cukuplahhh! huhuhu!

16 comments:

  1. kurang paham lak..kena baca sekali lagi huhu

    ReplyDelete
  2. salam YB...
    tu kisah Yb jumpa Yb ....
    bila lak YB nk ke KD

    ReplyDelete
  3. Salam YB, layout baru kemas dan cantik..Sebelum YB sebut org nya kita dah agak dah...

    ReplyDelete
  4. Yang Berbahagia ye?:)

    Sha pun suka layout baru nieh:)

    ReplyDelete
  5. hehehe...Yang Berhormat Tijah upenye...hahahhaah...

    ReplyDelete
  6. hari-hari jumpa yb...yang berumur.

    ReplyDelete
  7. OOOOOOooOOooOOOooOOOOOOOo...

    gempak..............

    ReplyDelete
  8. zaren,
    mungkin sbb zaren tak kenal tijah lagi.

    ReplyDelete
  9. ummi,
    wsalam.
    Boleh bagi alamat emel ummi kat saya. Nanti sy kontek.

    Marina,
    wsalam. Terima kasih menyukai layout baru ni.

    Tijah mmg femes. Tu sbb ramai yg kenal dia walaupun belum pernah jumpa hehehe

    ReplyDelete
  10. sha,
    Tijah tu mengaku YB Senawang hehehe

    Saya mmglah YB sejak lahir sbb itu initial nama saya ngeh3x

    Terima kasih.

    ~O~,
    Bukan senang nak jumpa YB Tijah. Dia kan sentiasa sibuk. Tambahan dia mengaku dia pemalu hehehe

    ReplyDelete
  11. ONE ZABA,
    siapa yg berumur yg awak jumpa tu? Emak bapa awak ke? Alhamdulillah.

    Daun Bidara,
    Siapalah saya ni....

    Saya hargai persahabatan kita dan kalau boleh saya mahu berjumpa dgn semua rakan2 blogger. Itulah sbbnya bila ada kesempatan saya cuba adakan pertemuan dgn rakan2 semua.

    Saya harap dpt jumpa awak juga.

    ReplyDelete
  12. NL,
    Bukan senang nak jumpa dgn Tijah ooooo.

    Dia ada ramai rakan blogger (500 org) dan ramai pelanggan. Sibuk mcm wakil rakyat.

    Che' Pit,
    Cepatlah naik pangkat kalau hari2 jumpa hehehe

    ReplyDelete
  13. err... ooo... YB jumpa YB senawang...

    bila YB nak jumpa YB KK ni pulak?? Eh, apa? Kita dah jumpa ya?? Hahahahahahah :P :P

    ReplyDelete
  14. syah,
    nantilah saya bawa famili pergi rumah awak.

    Cian awak kerja ya hari ni. ISO tu dah siapke?

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails