Sunday, November 8, 2009

Pasukan F1 1Malaysia Dah Ada Pemandu

Pencarian pemandu Formula 1 pasukan 1Malaysia berakhir apabila keluarga aku dengan bangganya dapat melahirkan pemandu yg dicari2 tersebut.



Beliau tidak lain dan tidak bukan ialah Muhammad Adam Hakimi.





Saksikanlah aksi beliau menunggang dua buah kereta yg berbeza yg berjaya dirakamkan oleh paparazi semalam

30 comments:

  1. ini menyalahi hundeng2 ni... nape tk pasang sit belt???. nk kena saman ke?

    ReplyDelete
  2. Nak penaja tak? ckLah boleh cari...he..he..

    ReplyDelete
  3. adam...mana logo petronas? hehe...

    ReplyDelete
  4. Teja,
    Apa kelas pakai seat belt. Lumba kat litar mana boleh kena saman ngeh3x

    ckLah,
    Kalau nak tolong tambahkan penaja silakanlah. Setakat ni FAMA (Father & Mother) dah sanggup jadi penaja ngee

    sha,
    Petronas tak sanggup nak taja. Air Asia dah sain kontrak dulu hehehe

    ReplyDelete
  5. salam YB ..

    kete yg mana satu jadi pilihan Adam dan kena angkut balik umah ?
    kalu ummi pilih yg gambar k2 tu , yg mata terbeliak kuar . he he he

    ReplyDelete
  6. ummi,
    kete ke2 tu boleh bangkrap ayah Adam kalau nak beli hehehe

    ReplyDelete
  7. muga2 impian jadi kenyataan.aminn

    ReplyDelete
  8. jarang ade pemandu yg hebat seperti anak ko ni.mencilok di celah↓3 troli.hihi


    p/s: aku ingatkan salah masuk blog tadi.rupanya dah renovate rumah ala² tradisional.hihi

    ReplyDelete
  9. dude,
    Masa aku kerja dgn sykt kulit kerang dulu ada seorg drebar kereta utk pasukan yg ditaja oleh sykt aku tu gajinya sampai 28 juta setahun.

    PenyuBiru,
    itulah sbbnya dia terpilih menjadi pemandu utk pasukan F1 negara. Taklah mcm Alex dulu ngeh3x

    Dah lama aku tak renovate sejak mula berblog. Nanti kalau ada modal aku cuba yg lain pulak hehehe

    ReplyDelete
  10. lawa rumah baru nih..

    chumel je pemandu F1 itu..

    ReplyDelete
  11. ade bakat nk jd cm hazwan ni..
    pemandu f1 d jln raya..
    hehe

    ReplyDelete
  12. heheh..

    ..lain macam je maksud ko ni diq..

    yeah! semester dah cuti!
    boleh lepak sini slalu!

    ReplyDelete
  13. hmm gaya dah ada tu.. cuma nak polish lagi sikit..

    menang kalah belakang citer, yg penting gaya tu, gaya yg utama.. ngeh ngeh ngeh..

    ReplyDelete
  14. waa.. bila ko renovate rumah ni. Datang2 je tangok dah cun.

    ReplyDelete
  15. da isi borang ke YB??hahahah

    Adik Adam ni memang ada gaya...

    ReplyDelete
  16. Imran ajak racing... Hahahahahahah :P :P

    ReplyDelete
  17. tenyeh2 mata, betul ke bolg YB nih? kekekeke, bravo brother.

    kenalah sorok kunci kereta bebaik pasni takut Adam bawak lari senyap2

    ReplyDelete
  18. errr.... gi buat lesen dulu

    waahhhh dah tukar kulit... macam tab tajul muluk la pulak.... hehehe

    ReplyDelete
  19. waaaaaa... umah baru laaaaa!! ehehe... sori yb.. lama tak singgah sini..

    ReplyDelete
  20. tchersally,
    Terima kasih puji. Dah cantik tu selalu2 lah ke sini ngeh3x

    Pemandu F1 terlebih comel. Kami nak kasi dia debab sikit tapi dia tak nak minum susu botol. Susu ibu aje lambat nak montel huhuhu

    siddiq,
    Hazwan bukan pemandu F1 di jalanraya tp penyumbang kpd dana kerajaan melalui saman2 yg dibayarnya ngeh3x

    ReplyDelete
  21. zaren,
    entah2 siddiq pun pemandu F1 di jlnraya hikks.

    Oh ko dah cuti ya? Atikah ada exam lagi minggu ni. Silalah dtg ke sini selalu dan rajin2 lah buat n3 baru hehehe

    Che' Pit,
    Nasiblah Adam tu tak tahu baca blog. Kalau dia baca komen awak ni mesti lagi bergaya budak tu lepas ni ngeh3x

    ReplyDelete
  22. hu hu hu ...aku mengambil masa yang lama nak cari pintu masuk ni....ingatkan salah rumah tadi...naik pening kepala akukejap....dah renovate habis nampaknya...ala2 cottage gitu!

    agak2 pemandu tu berapa gaji sebulan?

    ReplyDelete
  23. kerajaan sponsor 1MalaysiaF1Team,kira hazwan sponsor kerajaan malaysia balik hehe..

    study week takde..pastu start pulak awal, takde gap langsung, jadi habis la awal..
    tension sungguh sem ni..

    ReplyDelete
  24. salam..fuyoooo...tapi pemandu ni bawah umur dan tade lesen memandu :p.

    ReplyDelete
  25. kak pah,
    Petang Sabtu lepas masa hujan lebat hehehe

    ~O~,
    tak payah isi borang sbb dah dpt tawaran. Org lain takde yg mahu hehehe

    syah,
    set. Kita jumpa di litar. Jgn litar pintas sudah lah. ngee

    ReplyDelete
  26. juliet,
    ko jgn tenyeh kuat sgt takut rosak mata ko tu. Tapi kalau ko nak tenung dan renung silakan. Sampai julingpun takpe hehehe

    Aku takut ko yg suruh Adam ambik kunci kereta utk bagi kat ko terutama kereta aku yg kat luar pagar tu ngeh3x

    ReplyDelete
  27. Shifu,
    JPJ tak keluarkan lesen super. Ini tengah bincang dgn penganjur F1 hehehe

    Ya ke mcm kitab tajul muluk? Ini kena sesuaikanlah kalau mcm tu. Banyak yg 18sx pulak nanti hehehe

    Jard,
    ada rezeki lebih sikit tu upgradelah rumah ni hehehe

    Aku tahu ko sibuk nak menang contest - tu sbb takde masa nak dtg sini. Nasib aku contact ko smlm. Kalau tak mahu ko terus lupa kat aku ahaks.

    ReplyDelete
  28. sonata,
    kalau mcm ini kena tambah pintu biar senang org masuk. Jgn pencuri ikut masuk dah lah hehehe

    Pemandu tu gaji dia susu emak dia aje ngeee

    zaren,
    silap2 sponsorship hazwan lagi besar. Botak kepala bapak dia huhuhu

    Tension2 pun dah habis sem lepas. Semoga terus berjaya.

    arsaili,
    kalau nak jadi pemandu yg berjaya kena mula dari muda lagi hehehe

    ReplyDelete
  29. igt nak tumpang juga tadi...
    tapi kalau formula 1 mana nak duduk huhuhu.....

    kpd Adam, hati2 memandu...

    ReplyDelete
  30. NL,
    Ini kete utk cari makan - kete buat berlumba. Kalau uncle nak tumpang boleh naik bas mini adam hehehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails