Friday, October 30, 2009

Jemputan Ke Perasmian Pejabat Baru

Dengan segala hormatnya aku ingin menjemput rakan2 blogger semua ke majlis memanaskan pejabat baru kami di Rawang esok pagi (Sabtu) dari pukul 11:00 pagi sehingga 12:30 tghari. Ada di antara kalian telah mendapat jemputan melalui emel petang tadi (bagi mereka yang aku tahu alamat emel). Bagi yg lain ini aku jemput secara terbuka.

Memandangkan jemputan ini terbuka aku akan memberi alamat penuh opis aku melalui emel jika anda ingin menghadirkan diri. Silalah berhubung dgn aku melalui yunus.badawi@gmail.com

21 comments:

  1. kompom saya tak dapat hadir... saya habis keja kul doblas sengah... woooo~~~

    ReplyDelete
  2. yeah saya first for the first time... hahahahahah :P :P :P

    ReplyDelete
  3. ok sudah, saya kena masuk tidur... siren suda bunyi... muahahahahahah :P :P

    ReplyDelete
  4. syah,
    Rugilah ko kalau mcm tu. Ada mcm2 staff aku dah order. Kami tolong makankan utk ko ya? hehehe

    syah lagi,
    tahniah! mmg tak sangka tak semena2 ko jadi no 1 kali ni.

    syah lagila,
    selamat beradu. Aku pun nak bunyikan sirenlah kalau mcm tu hehehe

    ReplyDelete
  5. Aisey....saya kena merasmikan bangunan lain lah hari tu.....

    ReplyDelete
  6. ckLah,
    Bangunan mana pulak ni?

    Selamat menyambut anniversari ke 17. Tghari ni roger saya tau sblm sampai Bangi.

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. rawang, jauh tu....kirim salam je la semua yb

    ReplyDelete
  9. Salam YB.....

    Aku baru je baca ko punye invitation kat dlm e-mail aku.
    Weyyyy,aku jauh la....aku kat UGANDA ni. Huhuhu. Alor Star la.

    Even aku tak dpt attnd ke Warming-up tu namun aku doakan semoga segalanya berjalan dgn lancar dan sukses.

    Chaiyok!! Chaiyok!!
    :) Kim salam kat semua staff ko dan mana2 blogger yg attnd ye.

    ReplyDelete
  10. bila terbaca je posting ni terus buka email.. oops memang ada jemputan.. tapi malang nya tak dapat nak hadir.. mem kerja dan kakak pulak sekolah dan zino kena jadi baby sitter jaga hazwan hehe.. kalau area cheras mau juga singgah tu.. hehe

    semuga YB terus sukses

    ReplyDelete
  11. che la,
    Balakong ke Rawang tu tak lah jauh sgt. Balik boleh singgah Templer's Park utk mandi2 hehehe

    Zyma,
    Ko tak dpt datang aku faham sbb jauh ko nak dtg dari Uganda tu hehehe. Tapi aku hargai persahabatan kita - itu sbb aku jemput ko jugak.

    Terima kasih atas doa ko tu. Aku pun doakan salon ko tu terus maju dan maju.

    InsyaAllah aku sampaikan salam ko tu nanti.

    ReplyDelete
  12. zino,
    Kakak sekolah ganti deepavali ke? Nasib anak2 saya takde sekolah ganti sbb dah habis periksa pun.

    Apakata zino bawa Hazwan sekali. Dia pun dah besar tu.

    Terima kasih atas doa dan dorongan zino tu.

    ReplyDelete
  13. t.kasih atas jemputan. tentu seronok berjumpa rakan2 blogger 'in person'. tapi hari ini pada masa yang sama ada kawan2 lama nak datang ke rumah. jadi minta maaf sesangatlah tak dapat nak menghadirkan diri.

    ReplyDelete
  14. yesss ... saya pengikut ke 100 !!!

    ReplyDelete
  15. waaa ada majlis 'memanaskan' pejabat baru... jagn korang bakar pejabat dah laaa

    ReplyDelete
  16. salam tahniah ..moga terus bertambah rezeki....dan bole belanja saya makan..ehehehe

    ReplyDelete
  17. terlalu jauh.

    tapi tahniah diucapkan kepada YB. semoga tuhan memberkati kerja anda dan dimurahkan rezeki lagi dan lagi...insyaAllah.

    ReplyDelete
  18. alahai baru bukak la blog ko ni...kalau tak boleh aku 'lapang' dan 'ruang' masa tolong memanaskan pejabat baru ko tu....sejuk sangat ke???he3x....saje je

    tahniah la dah berpejabat baru ...
    ( imbuhan ber dlm BM. bermakna memiliki - ye ke? aku cikgu geografi - bahasa kat berapa reti - byk sgt idgham dsb nya )

    ReplyDelete
  19. bestlah kalau ada benda yang baru nih...

    ReplyDelete
  20. Salam YB..

    Tahniah! tahniah !

    saya tumpang gembira .

    erk..majlis memanaskan pejabat ?

    so...tema pakaian adalah baju panas kannn..kannn

    ReplyDelete
  21. al-lavendari,
    InsyaAllah lain kali kita boleh jumpa. Kalau awak jemput ke Lavender Height bolehlah saya singgah sbb selalu lalu situ bila ambil atau anak yg di Serting tu. Boleh ajak Tijah sekali hehehe

    al-lavendari lagi,
    Tahniah sekali lagi. Org yg link kat blog saya ni taklah ramai mana. Tapi ramai di antara mereka yg sudah kenal rapat walaupun tak semua dah bertemu muka. Harap kita boleh begitu.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails