Tuesday, September 1, 2009

Jemputan Terbuka Ke Majlis Berbuka

Saya sekeluarga dgn rendah diri dan penuh harap ingin menjemput rakan2 blogger sekalian ke majlis berbuka puasa pada hari Sabtu ini (5 Sept 09) di surau di taman perumahan kami. Majlis anjuran kami dan jiran2 yg tinggal satu jalan dgn kami.

Sempena majlis itu, kami juga bercadang mengadakan doa selamat sempena ulangtahun pertama Muhammad Adam Hakimi.

Kami berharap dapat sama2 berbuka dgn anda semua. Untuk maklumat lanjut sila hubungi saya di yunus.badawi@gmail.com

31 comments:

  1. terima kasih atas undangan. apa kan daya jauh bebeno. kami berbuka bersama jarak jauh je la.

    selamat ulangtahun kelahiran buat yg diraikan. moga mendapat rahmat kemuliaan ramadan.

    ReplyDelete
  2. Selamat ulang tahun untuk Adam...in advance.

    ReplyDelete
  3. alaaa, klu la kita setaman dh tentu aku pegi... prtama sbb nk mkn dn ke 2 sbb nk tgk ko... muehehehe

    ReplyDelete
  4. Precious,
    Haah makan free. Datanglah jgn tak dtg ngeh3x

    ONE ZABA,
    Takpelah yg penting niat utk bersama2. Lain kali kalau ada kesempatan jemputlah dtg.

    Terima kasih bagi pihak Adam.

    ckLah,
    Terima kasih di atas ucapan. Kalau ikut kalendar Islam pada 5 Ramadan tapi kalendar masehi 5 Sept.

    Teja,
    Mcm kembang setaman pulak hehehe

    ReplyDelete
  5. Terima kasih YB..

    Amat bermakna jemputan YB itu and selamat ulangtahun buat Adam .

    ReplyDelete
  6. LiNda,
    Sama2.

    Kalau sempat jgn lupa dtg.

    ReplyDelete
  7. aku balik perlis weekend ni...tapi...tapi...klu x balik perlis pun aku xleh g wpun aku tingin nk g..jauh....pos lauk leh?

    ReplyDelete
  8. kalu datang senyap2 jer xleh ker bang?

    ReplyDelete
  9. Kat mana tue YB??

    Selamat ulang tahun Adam

    ReplyDelete
  10. kalau jemputan ni sekali dgn pakej tambang pegi balik ok la gak ni...

    selamat menjamu selera lee

    ReplyDelete
  11. INTAN,
    Bukankah minggu lepas ko dah balik kampung?
    Kalau aku pos mesti dah basi bila sampai tempat ko huhuhu

    Tijah
    Ko nak dtg senyap2 atau bising2 aku tak kisah. Yg penting ko dtg. Bawak CEM sekali.

    Zyma,
    Tapau boleh dgn syarat kena layan diri. Plastik disediakan hehehe

    ~O~,
    Kat taman perumahan aku ni. Kalau nak tahu detail sila email kat aku.

    Terima kasih atas ucapan tu.


    Shifu,
    Ko nak tambang bas atau kapalterbang? ngee

    kapten,
    tak dptlah aku jumpa ko huhuhu

    ReplyDelete
  12. Happy birthday to Adam. Semoga panjang umur, dimurahkan rezeki dan menjadi anak yang soleh. Amin...

    ReplyDelete
  13. Na Shari,
    Amin.
    Semoga makbul doa KM tu.

    ReplyDelete
  14. slmt berbuka YB
    jauhnya sy nak datang berbuka 'pree' hehehe

    ReplyDelete
  15. Rozita,
    kalau ko tak dpt dtg berbuka ni, nanti raya jemputlah ke rumah terbuka aku.

    ReplyDelete
  16. Jard,
    Dah korang buat blogger gathering hari yg sama mcmana ko nak dtg? huhuhu

    Raya lepas ko balik dari Sabah jemputlah dtg ke rumah aku. Ko bawak kawan2 yg lain tu ya

    ReplyDelete
  17. 5 sept tu jatuh pada ari aniberseri aku tu.so automatik tak dpt join. thanks for invitation yer.

    ReplyDelete
  18. PenyuBiru,
    Happy anniversary dan semoga ko dan isteri kekal bahagia sehingga akhir hayat.

    Belum ada rezeki ko nak merasa pulut kuning Adam nampaknya. Nantilah raya kita jumpa kalau ada jodoh hehehe

    ReplyDelete
  19. selamat ulangtahun buat Adam dan selamat buat penduduk taman yb.

    ReplyDelete
  20. zue,
    Terima kasih bagi pihak Adam. Sabtu ni majlis berbuka spt biasa tapi Sabtu depan ada majlis berbuka perdana di mana ada penyampaian bantuan kpd yg memerlukan.

    ReplyDelete
  21. last week aku balik teluk intan, minggu ni turn perlis le fulak

    ReplyDelete
  22. opps komen kat atas tu aku punyalah. Malas nak tukar dari emel kompeni ke emel sendiri tadi hehehe.....

    ReplyDelete
  23. huhuhu nampaknya hajat tak kesampaiaan lagi la YB...

    ReplyDelete
  24. pB,
    Taklah jauh mana. Kalau tak jam dari Puchong Perdana tu tak sampai setengah jam. hehehe

    kuina,
    Tak habis dating dgn bos lagi ke Sabtu ni? ngeh3x

    aim-a,
    Saya ada bagi alamat dlm emel jawapan kpd Jard.
    Ko dtg tahu.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails