Tuesday, December 16, 2008

Jemputan Terbuka

Saya seisi keluarga dgn rendah dirinya ingin menjemput rakan2 blogger ke rumah (baru) kami pada 28/12/08 (Ahad). Aturcara majlis adalah seperti berikut:

10:30 - 12:45 tgh Marhaban dan cukur jambul Muhammad Adam Hakimi (khas utk wanita)
1:30 - 2:45 ptg Bacaan Yasin dan doa selamat
3:30 - 5:55 ptg Free & Easy (lepak2, makan2, borak2 dan makan2 lagi)

Anda boleh memilih untuk menghadiri mana2 acara yg anda sukai.

Bagi yg bercadang utk hadir sila hantar email ke yunus.badawi@gmail.com untuk mendapatkan alamat saya melalui Goggle Maps. Sila tuliskan subjek email anda: Kami Nak Datang

Hope to see as many of you as possible.

19 comments:

  1. bestnya masuk umah baru dgn org baru... errrrkkkk jauh la nak g... kenduri tawen pn byk nie, penhujung musim dh kn. BTW tq ya..

    ReplyDelete
  2. PenyuBiru, kalau segan you boleh menyorok dalam cengkerang you masa datang nanti.
    Damansara Damai ke rumah saya tak sampai 25 km.

    ReplyDelete
  3. kulna,
    Masuk rumah baru tu mmg best. Yg tak bestnya nak mengangkat barang masa nak pindah huhuhu.
    Anyway, bila you dtg KL lain kali boleh singgah.

    ReplyDelete
  4. insyaallah ...

    kalau pB pulang awal dari Bkt Merah tu , pB akan singgah ....


    nanti hantar yer peta tu pada email pB ....

    ReplyDelete
  5. juliet,
    Betul tu. Sila hantar email ke alamat gmail yg diberi utk mendapatkan alamat rumah saya. Bukan jauh pun dari rumah you.

    pB,
    Saya dah emailkan peta tu. Kalau tak dpt hadir yg sesi pagi atau tgh, yg petang pun ok. Boleh citer2.

    ReplyDelete
  6. 5.55pm jer? tapi saya selalunya late bird. selalu orang dah basuh pinggan, time tu ler baru sampai :D

    tapi, segan ler YB, saya ni pemalu, shy shy cat

    ReplyDelete
  7. Erm..takleh konfem uncle. Tapi memang rasanya nak pegi KL time tu... :(

    ReplyDelete
  8. ieee..bestnya kalau saya dapat pergi...:)

    ReplyDelete
  9. Mak Su punya pasal saya bukak sampai Maghrib. Kita boleh solat berjemaah kat rumah saya. Lepas tu mesti dah tak shy2 cat lagi. Datang tau Mak Su dan bawak baby W sekali.

    Akmal mesti datang pasal kan nak jadi cameraman uncle utk majlis ni hahaha.

    anntaj, sementara you masih di Lembah Klang ni datanglah. Nanti dah balik KB susah nak jengok.

    ReplyDelete
  10. wah wah wah!
    mana sesi kenal dengan mad... eh, silap! hahahahaha

    saya di melaka! sayang sekali :(

    ReplyDelete
  11. aku tak dapat datang.

    tapi apa kata kamu sahaja datang ke rumah aku utk hantar makanan.

    he he.

    ReplyDelete
  12. one love
    Nak berkenalan tu form dah sain ke? hehehe
    Asyik ke Melaka nak ambik Datuk ke?

    tasik
    Saya ingat nak hantar makanan ke ko tapi Mak Su pulak mintak saya panjangkan waktu melawat. Habis camno?

    ReplyDelete
  13. aku dah pi cuti2 malaisi plak masa tuh...kalu balik awal aku dtg bro...

    ReplyDelete
  14. BurungBelatuk
    Ko cut short lah cuti2 Msia ko tu supaya dpt datang umah saya. Saya kepingin banget nak tengok paruh ko yg cantik tu hahaha.

    ReplyDelete
  15. Terima kasih atas undangan..,

    Tahniah, senoga seisi rumah dilimpahi Rahman dan RahimNya.

    ReplyDelete
  16. waa.. jemputan terbuka.. hehe..

    sy nih pemalu orgnyer.. =p

    ReplyDelete
  17. ckLah,
    Terima kasih atas doa. Datang tau jgn tak dtg. Kami sgt berbesar hati kalau mantan penulis novel spt ckLah dpt hadir.

    Jard
    Apa nak malu bukan pegi rumah bakal mertua.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails