Wednesday, July 17, 2013

WW: Macam Ni Pun Orang Boleh Silap .....


32 comments:

  1. Replies
    1. Sorang tu ADUN dan yang lagi sorang tu Ahli Parlimen ..... hehehe

      Delete
  2. hahahhahaaa!!

    sejujurnya..
    saya pun konpius!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang bukan doc aje yg konfius. Masa majlis tu sepupu kami pun yg selalu jumpa pun boleh konfius. Buat malu kompeni betul ..... hehe

      Delete
  3. Replies
    1. Kedua2nya org panggil YB ..... hikksss

      Delete
  4. Replies
    1. Ada juga kembar yg tak seiras atau kembar seiras yg bila besar nampak perbezaan dgn nyata seperti seorang kurus dan seorang lagi gemuk ..... ngeeee

      Delete
    2. salam bro
      wah nampak obvious.

      Delete
  5. Kalau saya memang akan sentiasa silap dua versi tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kami tak hairan kalau itu terjadi ...

      Delete
  6. Bpe ramai yg tsalah salam kaut gamaknya tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ramai!!

      Nasib baik adik saya pulangkan semuanya kpd saya. Kalau tak, kaya dia .... hahaha

      Delete
  7. I knew both of them kat SIUE. 4 yrs with them.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kindly identify yourself. I don't know kalau tak beritahu nama.

      Anyway, thanks baca blog ini.

      Delete
  8. Replies
    1. Bagi yg tak biasa mmg kata sejibik. Tapi kalau dah biasa, dari belakangpun boleh bezakan ...... ngeeeee

      Delete
  9. Replies
    1. Masa majlis walimatul urus tu kami ada guna button badge supaya org tak konfius. Tapi ramai juga yg tersilap sebab tak baca nama kat badge tu ..... huhu

      Delete
  10. Senyum besor sket macam yg baju kuning....dah dekat sama dah tu. Haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kebetulan yang baju kuning tu senyum besar sikit masa diambil gambar. Senyum tak membukti org tu YB yang ori kerana kami adik beradik memang murah senyuman ..... hehehe

      Delete
  11. Sorang tu ada pingat PJK, kan... Ada beza sikit la.. hehe...

    PJK = Perut Jalan Kedepan... huhu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Harap2 bulan puasa ni PJK tu ditarik balik .... ngeeee

      Delete
  12. Hehehe.. Mujur sy dah kenal !

    Pssttt.. There was one time sy hampir tersilap masa nampak kelibat Aden tapi bila 'pandang', I got the answer.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sesiapa yang dah bercampur dgn kami akan dapat membezakan yang mana satu YB1 dan yang mana YB2 ....

      Delete
  13. saya tengok sape yang sengeh dulu nampak saya dengan gB... itu lah YB... hahahaaa....

    (lagi pon dari jauh dah nampak mak adam pakai baju coklat gold.. kompom2 YB pakai baju kaler sama kan..?!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nasib baik CPL dah kenal emak Adam sebab dah selalu tengok gambar dia di blog ini.

      Adik saya pun biasa sengeh bila tengok orang. Hari tu dia tak sengeh kat CPL dan GB takut isteri dia jeles ..... hehehe

      Delete
  14. Hahahah..saya sampai majlis hari tu awal...YB takde lagi...Confident saya salam dgn kembar YB....Lepas salam, kat meja makan...Wife saya beritahu, kat nametag baju kembar YB tu tulis 'YUSUF'..Sah! Saya silap orang! haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. W/pun kami dah pakai nametag masih ramai yg tak perasan. Dulu masa tak pakai name tag orang suggest pakai. Dah pakai, tak tahulah apa pula alasannya ...... huhu

      Terima kasih sudi datang anak beranak termasuk Mommy ZZ yang sarat mengandung ketika itu.

      Delete
  15. Sy pun confuse. Tp kalau tgk detail byk beza ni kikikikiki

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang ada banyak perbezaan..... terer elly

      Delete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails