Tuesday, June 14, 2011

Terpesona

Pemandangan pencakar langit KL dari tempat kami kerja.


Aku harap pekerja2 kami tak terpesona dan asyik melihat pemandangan di luar sedangkan kerja di dalam banyak menanti. Semua nak kena siapkan hari ini utk lawatan klien esok.

(Ada yg kena tidur di tapak malam ni kalau tak siap kerja huhuhu)

Ok aku pun nak tolong buat kerja. Mana patut sibuk blogging aje ngeeee
Sent via BlackBerry from Maxis

24 comments:

  1. apsal gambar nampak mcm berjerebu? :P

    ReplyDelete
  2. ni dari bangunan apa YB ambil gambar ni?

    ReplyDelete
  3. mOnAlEa,

    Terima kasih. Selepas kerja di tapak saya ke Cheras pula tadi utk satu perbincangan kerja di sana. Dari Cheras terus ke Shah Alam.

    Skrg balik rumah utk makan dan solat sebelum sambung kerja.

    ReplyDelete
  4. makdara TERdiva,

    guna BB ni cepat aje kalau nak buat n3 pendek2 mcm ni ngeeee

    ReplyDelete
  5. juliet,

    eh mmg KL agak berjerebu kebelakangan ini. Cuba tengok keluar dari opis awak.

    ReplyDelete
  6. Panglima Muda,

    Kerja utk mencari rezeki.

    ReplyDelete
  7. Daddy Ziyyad,

    Ini dari bangunan yg kisahnya ada saya tulis di entri saya antara yg terawal dan paling banyak dikunjungi. Cuba tengok sebelah kanan blog saya ini pada artikel kedua dalam Pilihan Ramai yg ada gambar PM.

    ReplyDelete
  8. KTS,

    jom kita berenang bersama. Itu lagi best hahaha

    ReplyDelete
  9. KERJA BIAR IKHLAS... TAPI SESEKALI MEMANDANG KELUAR TAK SALAH... SEKADAR MEREHATKAN MINDA....

    ReplyDelete
  10. I monitor project update dr blog u je la,setelah I disingkirkan dr project ni......*nanges*

    ReplyDelete
  11. alimaz kembara terasing,

    Saya percaya semua pekerja kami ikhlas dlm menjalankan tanggungjawab masing2.

    Cuma saya risau ada yg terleka asyik melihat keluar kerana ada yg baru sehari dua masuk tapak projek ni.

    ReplyDelete
  12. kakngah,

    Pukul 6:15 ptg tadi saya balik rumah.

    ReplyDelete
  13. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  14. syida,

    Saya tak selalu update tentang projek ni. Maklumlah saya bukan kontraktor utamanya. Nanti ada yg kata lebih sudu dari kuah.

    Mungkin ada hikmat you 'tersingkir' dari projek ini. Jgn nangis sebab ramai yg mulakan projek ni dah tak bersama projek team tu lagi termasuk yg tulis blog ni hehehe

    ReplyDelete
  15. ibuintan,

    Taklah tinggi mana. Gambar diambil dari tingkat 9. Tapi bangunan ni terletak di atas sebuah bukit.

    ReplyDelete
  16. DrSinga,

    Siang malam mmg cantik. Kami sedang cuba nak jadikan biliknya juga cantik

    ReplyDelete
  17. yb sekarang sedang buat Hotel ke( projek yang yb buat tu lah) kalau betul tahniah lah projek besar tu!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails