Monday, April 25, 2011

Popcorn dan Wayang Tak Dapat Dipisahkan

Adam sedang menggodak mesin popcorn

Malam ni wayang percuma Kembar Siang di panggung rumah aku.
Sent via BlackBerry from Maxis

18 comments:

  1. makan kacang Ngan Yin dalam panggung lagi best tau YB..~haha

    ReplyDelete
  2. ko kembar siang ke kembar malam??

    kalau tengok kaler kulitnya....hihihi



    .
    .

    panggung kat mana ni?

    ReplyDelete
  3. Yb dah jadi ajen wayang pacak ke??
    kehkehkeh!!!

    ReplyDelete
  4. popcorn tanpa air buleh tercekik :P

    ReplyDelete
  5. pasal mesin tu takdak kat tempat aku?
    sedap gak tu layan sambil online

    ReplyDelete
  6. free ke hari ni YB ?

    saya tak sabar tunggu POTCarribeans masuk panggung ni..


    hehehe..

    ReplyDelete
  7. beli pop corn pasar malam murah YB.
    simpan pastu angkut gi tengok wayang..


    haha..

    ReplyDelete
  8. kenapa asal tgk wayang je mesti popkon?? nape tak kuaci je biar semak panggung hahahaa..

    ReplyDelete
  9. YB, Cik Abang kita ni tak berapa suka tengok wayanglah, adalah dua tiga kali anak2 paksa. Masa berdating dulu pun dia tak suka tengok wayang, selalu saya masam2 muka dgn dia, sekarang kalau muka saya masam pun dia buat dek je, sampai satu masa saya pun dah malas nak mengajak nya.

    Suami saya ni kalau duit ada lebih sikit petama yang dia suka ialah cari tempat makan yang best2. Kedua belanja anak beranak shopping dan ketiga sangat suka beli barang2 rumah tak kiralah pinggan mangkuk ke perhiasan ke, mungkin dia suka tengok saya kemas rumah kot.

    ReplyDelete
  10. tgk estro pes ker dvd?
    tgk wayang kat umah baik makan nasik trus..lg kenyang dr makan popkon..huhuh

    ReplyDelete
  11. haha.. kena ada popcorn gak?

    ReplyDelete
  12. koci bunga matahari tak ada?
    :)

    ReplyDelete
  13. Salam,fakta silap tu, saya bagi ceramah populasi penduduk itu hari 65000 bukan 35000 yang anda sebutkan tq.macam mana pun kekurangan anggota bkn jadi alasan yang penting tugas dan tanggungjawab perlu dilaksanakan,tq atas sokongan anda semua kepada pihak polis terutamanya balai polis hulu kelang,,,, drpd KPB Hulu Kelang

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails