Thursday, December 30, 2010

Saatnya Semakin Hampir

Balik dari surau malam ni aku tengok site meter menunjukkan 77,752. Ini bermakna hanya 25 saja lagi sebelum sampai ke angka 77,777.

Sebenarnya semasa di surau tadipun aku curi2 tengok angka di site meter tu menggunakan Blackberry aku. Tadi aku lihat agak perlahan.

Malam ni semakin laju, Entah2 belum sempat aku publish n3 pendek ini, angka itu dah sampai.

Oleh itu eloklah aku publish cepat2.

Aku tunggu siapakah pengunjung yg bertuah itu.

21 comments:

  1. Eja no 1,

    Kita tunggu sekejap aje lagi.

    ReplyDelete
  2. Eja no 2,

    Mungkin juga kalau awak dok standby depan komputer.

    psst - tapi ramai yg lain juga buat macam tu cuma mereka diam2 aje hehehe

    ReplyDelete
  3. Eja no 3,

    Saya nak set site meter tu utk tak bergerak w/p di klik banyak kali kalau dari IP yg sama

    ngeeee

    ReplyDelete
  4. Eja no 4,

    Line saya baru ok malam ni. Harap line kita semua ok.

    ReplyDelete
  5. Eja no 5,

    Dah naik kpd 77,760. Cuma tinggal 17 aje lagi.

    Suspen saya tunggu ni

    ReplyDelete
  6. Eja no 6,

    Terlangkah pula komen yg ini. Mungkin pasal sangap hahaha

    ReplyDelete
  7. sonata,

    Jgn tak check. Rugi kalau mcm tu sebab dah dekat sangat ini.

    ReplyDelete
  8. ada apa-apa yang siginifikan ke dengan angka tersebut ?

    ReplyDelete
  9. sya dapat 77777 nanti sya email yo... ;p

    ReplyDelete
  10. waqh ibu intan ummi pun dapat..hahahahahahaha...golak bosar pada yb.. ;p

    ReplyDelete
  11. cam ner nk copy paste sitemeter yer..sbb sy ter kena lak..nbr tu..
    sy cuma screen capture jer..

    ReplyDelete
  12. hehehe sayangsayangibu dulu ..dpt..yb tk per sy mmg terlambat publish... tahniah..ssi

    ReplyDelete
  13. wah.. memang satu angka yang cantik tu.. huhuhu... =]

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails