Wednesday, July 28, 2010

Nak Cepat Punya Pasal

Makan kepsi pun tak habis. Yang dalam plastik tu dukung. 3kg 10 ringgit.

Aku dan kawan aku kini dlm perjalanan ke Johor kerana urusan nak melawat kilang. Pukul 2:30ptg masih di R+R Seremban. Mesti sampai sebelum kilang tutup. Kawan aku makanpun tak khusyuk.

Kira alas perutlah. Malam ni ada dinner dgn rakan bisnes dari JB. Harap trip kali ini akan membuahkan hasil spt buah durian yg melambak di pasaran skrg.
Sent via BlackBerry from Maxis

25 comments:

  1. tergolek roti tu. x habis? sayanglah YB :((

    ReplyDelete
  2. dukung? ker dokong? ntah camne la ejaan yg betui.cikgu BM, tolong betui kan. hihi.

    ReplyDelete
  3. Si tEDI,
    Kawan saya beli dinner plate yg 3 ketul. Saya ambil yg 2 ketul. Itu sbb dia punya tak habis

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. alahai.. mintak je plstik kt bdk kfc tu. bungkus yg xhbs. blh ngap-ngap sambil memandu hihihi!!

    ReplyDelete
  6. salam yb..

    mudah2an berhasil..

    nnt bole take over business kepsi..

    ReplyDelete
  7. GADIS COMEL,
    Sayapun tak pasti ejaan yg betul. Kalau ckLah terbaca n3 harap dia boleh betulkan.

    ReplyDelete
  8. 5x aku baca br aku dpt tangkap ko nak citer buah "dokong"


    heheheheheh...


    ameen, hrp2 urusan ko langsai

    ReplyDelete
  9. Kakngah,
    Kawan saya bawa kereta. Siapa pulak nak suapkan dia? Bawa laju pulak tu. Kereta Fairlady dia potong mcm sayur ekeke

    ReplyDelete
  10. terkejar2 tu yb tu, slow slow skit ;)

    ReplyDelete
  11. Kak ct,
    Wsalam.

    Terima kasih di atas doa tu. Insya Allah makbul. Bukan setakat nak takeover kepsi tapi nak jadi jenama terkenal spt AirAsia.

    ReplyDelete
  12. semoga kejayaan yg anda bawa pulang nanti :P

    ReplyDelete
  13. PnConfused,
    Dokong ke? Maaflah kalau buat ko konfius ngee

    Dah langsai 1 urusan. Esok nak ke Bdr Penawar pulak.

    ReplyDelete
  14. good luck YB,
    yang nak didukung Adam, yang nak dimakan dokong..

    ReplyDelete
  15. Moga murah rezeki mu wahai YB..

    ReplyDelete
  16. Eja,
    Bukan tak nak bawa tapi takut satu kereta pening cium bau duyan sepanjang jalan huhuhu

    ReplyDelete
  17. Mak Su,
    Sebelah pagi saya ada pertemuan dgn seorg rakan dari KB. Pergi tengok site lagi. Sambil2 follow up kelulusaan pelan utk beberapa projek.

    Akhirnya bertolak ke JB lambat.

    Esok cuba slow down sikit ngeee

    ReplyDelete
  18. Juliet,
    Amin. Macam skema pulak komen ko kali ini. Ala2 dara sopan gitu hehehe

    ReplyDelete
  19. Ibuintan,
    Terima kasih di atas doa dan ucapan itu.

    Terima kasih juga di atas penjelasan ttg penggunaan dukung dan dokong.

    ReplyDelete
  20. Sally,
    Amin. Doa yg sama utk Jaja.

    ReplyDelete
  21. hujung tahun staff mesti senyum sampai ke telinga bila tengok bonus nanti..


    hehe..

    ReplyDelete
  22. Meo188,
    Lain kali bolehlah join saya ngeee

    ReplyDelete
  23. Reen,
    Kalau jadi, ini venture baru. Hujung tahun ini masih terlalu awal nak bagi bonus kpd staf ngeee

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails