Saturday, May 15, 2010

Pengumuman

n3 sebelum ini telah ditamatkan penyiarannya kerana terdapat unsur2 tahyul dan keganasan melampau sebab2 tertentu.

Terima kasih kepada yg sempat membaca dan memberi komen. Semua komen telah dibalas sebelum penarikan balik penyiaran.

Sebarang kesulitan kepada pihak terlibat amatlah dikesalkan.

40 comments:

  1. Unsur2 tahyul...? Hehehe...ada2 aje...

    ReplyDelete
  2. errpp...kenape?
    soklan nyibuk gak....

    ok sajok en3 tu?

    ReplyDelete
  3. eh... pehal???????



    x smpt tgk reply ko

    ReplyDelete
  4. fuh..mujur aku tak sempat. kalau tak , mesti ngigau punya.

    ReplyDelete
  5. alaaaaaaaaaaaaaaaaaa... nape tarik balik?? takut kena gam ngan FINAS ke??

    .
    .


    :P


    .
    .


    citer ape weiyh... citer laaaa.. plissss

    ReplyDelete
  6. alaaaaaaaaaaaaaaaaaa... nape tarik balik?? takut kena gam ngan FINAS ke??

    .
    .


    :P


    .
    .


    citer ape weiyh... citer laaaa.. plissss

    ReplyDelete
  7. salam,

    rasanya dah baca tapi tak ingat tang apa hehe

    ReplyDelete
  8. salam YB

    alahai ruginya tak sempat baca lg

    ReplyDelete
  9. ikan emas,
    ada masalah teknikal sikit.

    Ia berkenan perjumpaan saya dgn seorg blogger.

    ReplyDelete
  10. Anie,
    unsur tahyul taklah sampai tahap Niyang Rapik hehehe

    anjang,
    takde rezeki tak baca kisah tu. Lain kali mungkin saya buat n3 lain kalau berjumpa dgn blogger ni hehehe

    ReplyDelete
  11. dude,
    mmg rugi tak baca n3 tu. Ada beberapa perkara menarik dan juga perkara kontrovesi ngeeee

    ReplyDelete
  12. nieh buat sha nak ingat balik ape yang sha komen semalam;)

    ReplyDelete
  13. Eja,
    Ada sebab nape ini kena ditarik balik.

    Eja masih baru di alam blog - jadi mungkin tak perasan apa yg berlaku ahaks.

    ReplyDelete
  14. zonaku,
    ada hal sikit. Sikit aje - tak banyak.

    Penat tau aku balas komen ko. 3 perenggan sebab teguran ko tu mmg power hehehe.

    Bila kita jumpa lain kali aku explain komen aku tu.

    ReplyDelete
  15. ONE ZABA,
    ko nasib baiklah tak sempat tapi ada dalam 15 org yg dah komen tu aku takut mereka ngigau nanti malam ngeh3x

    ReplyDelete
  16. tunbegia,
    you are certainly welcome.

    wsalam.

    ReplyDelete
  17. kts,
    ini takde kena mengena dgn FINAS tapi kesannya mungkin lebih ganazzz hehehe.

    Kalau ko betul nak tahu, ko call aku ajelah. Atau ko nak aku yg call ko? Aku tahu ko sayangkan kredit ko hehehe

    ReplyDelete
  18. penjejak maya,
    ya awak dah baca dan beri komen. Saya dah jawab pun komen awak sblm n3 ni ditarik balik.

    Biarlah tinggal dlm kenangan ngeeee

    ReplyDelete
  19. Ummi,
    tak lah rugi sgt kot bagi org mcm ummi sbb mungkin ummi tak kenal org yg saya temui tu hehehe

    ReplyDelete
  20. sha,
    cuba ingatkan balik. sha ada sebut tentang org yg saya temui tu. Tak boleh bagi banyak sgt clue.

    ReplyDelete
  21. kts,
    kalau boleh citer kat sini tak perlulah aku tarik balik n3 malam semalam tu kuang3x

    Nanti malam aku call ko lah. Kalau ko rajin ko on kan YM ko kejap lagi hehehe

    ReplyDelete
  22. Ooo... Tie faham. Tak pe laa.. asal semua orang rasa selesa, kan...

    ReplyDelete
  23. Tie,
    setakat ni Tie aje yg nampaknya faham akan sebab kenapa n3 tu kena ditarik balik. Tahniah dan terima kasih kerana memahami.

    Kita tak mahu ada pihak tak selesa dgn n3 di blog ini.

    ReplyDelete
  24. hurrrrmmmm.. tak faham laaa... takkan kak tie sorang je yg boleh faham :(

    ReplyDelete
  25. nasib baik tak sempat baca.. hehe

    ReplyDelete
  26. zino,
    kalau sempat baca lagi best hehehe

    ReplyDelete
  27. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  28. Salam YB....

    Susahkan nak puaskan hati org di sekeliling kita dgn apa yg kita tulis atau lakukan, betul tak YB??

    Kdng2 kita dah buat yg t`baik dan s`daya upaya tapi masih lagi tidak m`cukupi utk pihak lain.....

    I`ve been thru this.....ada yg cakap aku ni nak show-off atau tunjuk hebat.....whatever it is, only ALLAH knows our intentions. We can`t simply predict people...

    :) Take care, YB....

    Kim salam kat emak Adam ye. :)

    ReplyDelete
  29. Salam YB..

    Fuhh, sibbaik saya dah baca . Dah hafal pun....

    So, sesiapa nak tahu cerita sebenar , sila dail no ini ...

    1234, dail-dail terus tak dapat ! muahahaha

    ReplyDelete
  30. DrSinga,
    ingatkan n3 saya aje yg ditarik balik, komen awak pun ditarik balik jugak.

    Anyway thanks for your reply to my sms.

    ReplyDelete
  31. Catwoman,
    wsalam

    Bukan senang nak puaskan hati org di sekeliling kita. Tapi jgn kita sakitkan hati mereka sudahlah (kalau boleh). Itu antara sebab kenapa n3 sebelum ni di 'recall'.

    Apa yg ko lalui itu jauh lebih hebat dari apa yg terjadi ni. Its nothing actually.

    You take care too. Kirim salam kat Tok ko yg duduk di Kepala Batas tu.

    ReplyDelete
  32. LiNda,
    kira awak antara mereka yg beruntung ecece

    Sesiapa yg nak tahu boleh call LiNda. Nak no hp dia konteklah saya ahaks.

    psst - bagilah no hehehe

    ReplyDelete
  33. rasanya saya ingat entri tentang apa... heheheheh :D :D

    ReplyDelete
  34. syah,
    baguslah kalau ingat. Jgn sebarkan pengetahuan tu tau hehehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails