Sunday, April 4, 2010

Jom Main Bowling

Dalam keletihan aku masih melayan famili bermain bowling di Wangsa Walk. Main suka2 aje. 100 pun aku x dapat huhuhu tapi ma$ih juara ngeh3x
Sent via BlackBerry from Maxis

43 comments:

  1. salam...

    dah lama tak ber'boling' nie ...

    teringin gak nak berboling dengan anak anak dan aBear ...

    tapi entahlah ...

    masa belum mengizinkan ...




    YB ....
    organise lah pertandingan antara blogger ...
    mesti seronok ....

    ReplyDelete
  2. lontar baik2 bang... jgn yg lontar tu trtiarap ateh trek udah lew... tntu seksi, hehe

    ReplyDelete
  3. tangan yg menghayun bola bowling tu tak sehebat tangan yg menghayun buaian.

    ReplyDelete
  4. salam Akhi YB...

    nampak cam best jer tu ...

    sebenarnya bola bowling tu pun ummi tak pernah pegang , he he he

    ReplyDelete
  5. takkan la baling bola bowl kena diri tegak..apa nye teja..bola dlm pic tu mcm malu2 je nak ke tgh..nmpk nuju ke longkang..ahaks

    ReplyDelete
  6. paling tinggi skor 181

    dh berapa tahun tak main..hehe

    ReplyDelete
  7. sy main boling setahun sekali... masa sambutan hari guru... itu pun banyak masuk longkang!

    ReplyDelete
  8. YB si kakak chantik pun sibuk ajak ibu main bowling

    belum ada masa nak pergi, hari minggu penuh agenda saja

    ReplyDelete
  9. pB,
    wsalam.

    Anak2 saya pun dah lama ajak main tapi baru semalam di'sempat'kan. Main dgn famili lain dgn main bersama kawan2 atau dlm pertandingan. Yang penting dapat merapatakan lagi hubungan kekeluargaan.

    Saya tak pandai nak organise permainan utk blogger. Rasanya pB lagi terer dan banyak pengikut. Saya boleh joint kalau pB anjurkan hehehe

    ReplyDelete
  10. Teja,
    baik punya lontarlah tu. Jgnkan tertiarap, garisan fault tu pun tak lepas lagi ngeh3x

    Yg sebenarnya gaya aje lebih. Strike cuma dpt 2 aje huhuhu

    Teja lagi,
    takkan baling bola boling tegak aje hehehe

    ReplyDelete
  11. ONE ZABA,
    betul tu tapi lagi hebat kalau tangan yg menghayun buaian juga menghayun bola boling

    psst - aku pun selalu menghayun buaian Adam terutama waktu dia nak tidur sebelah malam ngeeee

    ReplyDelete
  12. ummi,
    wsalam.

    seronok kalau dapat jatuhkan pin tu. Saya masa mula main (semasa menghadiri kursus kepimpinan syarikat) bola asyik masuk longkang. Last2 dpt hadiah mangkuk kayu (wooden spoonlah kiranya) huhuhu. Tapi lama2 bolehlah. Ada juga menang beberapa pertandingan ngeeeee

    Cubalah bawa anak2 dan hubby main lepas ni.

    ReplyDelete
  13. MENTIBANG LAUT,
    betul kata awak tu. Teja ni tak pernah main kot hehehe

    Bola tu dari kiri dia swing ke tengah masuk pocket. Cara mcm tulah kalau nak strike hehehe

    ReplyDelete
  14. terima kasih saja... saya tak berminat... heheheheh :D :D

    ReplyDelete
  15. n@m@n,
    181 kira terer tu. Saya pun baru sekali rasanya dapat lebih dari tu huhuhu.

    Kita ni main suka2 aje. Itulah sbb sekali main bertahun kemudian baru main lagi hehehe

    ReplyDelete
  16. cikgu_math,
    ok jugalah tu sbb istiqamah setiap tahun. Saya kadang 2-3 tahun tak main.

    Kalau saya pergi KB bolehlah lawan dgn cikgu. Tengok siapa jadi juara longkang kah kah kah

    ReplyDelete
  17. eja,
    Kakak chantik biasa main boling ya? Bolehlah lawan dgn Haikal. Tapi Haikal setakat 60 pinfall aje

    Kalau hujung minggu sibuk mungkin Eja kena cari masa waktu malam.

    ReplyDelete
  18. ikan emas,
    gaya aje lebih tu. Jgn terpedaya ngeh3x

    syah,
    boling awak tak minat. Badminton boleh?

    ReplyDelete
  19. dah lama benor tak main bowling, kena start balik gak nih

    ReplyDelete
  20. CRAZYBEAUTIFUL88,
    eloklah mula balik. Nanti dah terer sikit kita boleh buat friendly match hehehe

    ReplyDelete
  21. tak berani. kang terkeluar soket balik tulang aku nih...



    .

    ReplyDelete
  22. tasek,
    soket ko tu terkeluar masa ko jatuh motor dulu tu ke? Kiranya ganaz jugak ko ni ya hehehe

    ReplyDelete
  23. Salam YB,
    Saya dah malu nak main boling... main asyik masuk longkang jer... huhuhu

    ReplyDelete
  24. Atikah,
    wsalam.

    Kalau bola asyik masuk longkang saya cadangkan awak main di Mid Valley. Kat situ mereka tutup lampu tinggal beberapa lampu di laluan ke pin aje. Sekali pandang mcm runway airport waktu malam. Yg penting muka org yg baling tak jelas kelihatan. Jadi taklah malu kalau bola masuk longkang kuang 3x

    ReplyDelete
  25. Boeling tu macam mana mainnya?


    Tak reti la....




    Pakai buah nyior boleh dak?


    :)

    ReplyDelete
  26. Eh..boeling pulak...

    Tulah...sah orang kampung tak reti main ni...

    ReplyDelete
  27. juara??...lawan dgn Adam mana aci!!!

    ReplyDelete
  28. ckLah,
    kalau pakai buah nyior kena guna tin susu utk jadi pinnya.

    Rasa2 saya pernah tengok 'org kampung' ni main boling di Ipoh Parade. Boleh tahan terer ngeeee

    ReplyDelete
  29. ckLah lagi,
    salah eja bukan pasal tak reti main tapi mamai lagi sbb tidur siang lama sangat kot hehehe

    ReplyDelete
  30. DrSinga,
    saya tak kira. Yg penting dapat jadi juara hehehe

    ReplyDelete
  31. Kawan tak ada saiz kasut yang sesuai untuk masuk Courts boling..

    ReplyDelete
  32. yB, Saya pernah jadi juara masuk longkang masa perayaan hari guru... dapat hadiah......

    hadiahnya sama dengan pemenang tempat pertama... Cikgu Sally!!
    he..he..

    ReplyDelete
  33. relevan,
    kaki saiz berapa ni? 12 ke? Mat salleh kaki besar2 boleh pun main boling hehehe

    cikgu_math,
    mesti yg lain jeles tengok CM dpt hadiah mcm pemenang pertama.

    Oh Jaja pandai main boling ke? Nak ajak dia lawanlah lain kali hehehe

    ReplyDelete
  34. elehhh, ko saje tayang tu aku tau... ekeke

    ReplyDelete
  35. Ish.. tak pernah main bowling ni, biasa main dalam game tropix tu je, hehe...

    ReplyDelete
  36. macam kaktie,
    xpernah main bowling!

    ReplyDelete
  37. Teja,
    mmg saja aku tayang nak kasi ko jeles hehehe

    ReplyDelete
  38. Tie,
    kalau tak pernah main sekali main tangan rasa sengal2 walaupun gunakan bola yg ringan. Tapi kalau dah biasa terasa seronok.

    Main kat game tropix tu ok jugak sbb tak perlu keluar duit ngeee

    ReplyDelete
  39. sI tEDI,
    Hari Guru tahun ni bolehlah organise perlawanan bowling mcm yg dibuat oleh cikgu_math hehehe

    ReplyDelete
  40. meh lawan famili zino nak tak? hehe org harapan saya hazwan hehe

    ReplyDelete
  41. zino,
    segan pulak nak lawan dgn famili zino sbb famili saya ramai yg kecik2 lagi. Adam belum boleh main dan Haikal setakat mencukupkan kuoram.

    Org harapan kami pun Hazwan jugak hehehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails