Friday, March 19, 2010

Sekejap Dah 2 Minggu

Pagi tadi aku ada mesyuarat tapak lagi utk projek di Klang. Mesyuarat pertama hari tu 2 minggu yg lepas. Ada aku buat n3 tentangnya. Kalau rajin nak baca carilah kat n3 yg lepas tu.

Aku tak nak tulis banyak2 kali ni. Kita layan gambar ajelah.

"Bob" utk memberitahu pemandu tentang kawasan pembinaan. Tapi ini mcm mat Bangla aje

Flexible double wall pipe yg digunakan utk menyalurkan minyak dari tangki bawah tanah ke dispenser (pam)

Apa pula yg dibuat oleh jurutera pencen ini?

Makan free lagi hari ni. Kali ni pilih ikan senangin

Aku nak pantun sikit tentang ikan senangin ni

Orang Aceh pulang ke Aceh
Kail kurau dapat senangin
Memang seksa orang berkasih
Macam wau melawan angin

Apa aku merapu tengah2 malam Jumaat ni? Eloklah aku masuk tidur.

30 comments:

  1. wak bagilah sikit ikan tu.dari omar aden

    ReplyDelete
  2. YB...
    wah, segak lagi jurutera pencen ni...!

    dengan backhoe pun boleh pose tuuu

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. orang acheh mesti pulang ke acheh
    orang semenyih pulang ke semenyih
    orang bercinta memang sokmo leceh
    ke mana pergi tersengih sengih

    ReplyDelete
  5. Omar,
    mcmana wak nak bagi iwak tu sbb dah habis kena makan semalam. Nanti kita pergi makan kat Teluk Gong, Tg Harapan atau Pulau Carey ya. Ajak YB yg satu lagi tu hehehe

    ReplyDelete
  6. ragbar,
    ehem ehem terbatuk saya. Gambar jauh tu nampaklah segak. Kalau gambar dekat mungkin lagi segak wakakaka

    Niat nak posing dgn JCB sbb lebih besar dari backhoe CASE tu tapi dah tiada kat site huhuhu

    ReplyDelete
  7. mabuk kasik ke... mabuk laot ke, aku doakan ko bahgia YB... hehe

    ReplyDelete
  8. ckLah,
    Amaran dari Jabatan Kajicuaca:

    Satu angin puting beliung telah di kesan di TI dan bergerak ke selatan melalui kawasan Sg Manila dgn membawa bersamanya ribut petir.

    Penduduk2 negeri Selangor dinasihatkan supaya menjauhi kawasan pantai dan tidak melakukan akitiviti2 spt bermain wau!

    ReplyDelete
  9. ONE ZABA,
    kalau aku nampak org tersengih2 mcm kerang busuk tu tandanya mereka sdg berkasih ke?

    Nanti aku perhatikan.

    ReplyDelete
  10. Teja,
    ini n3 ttg mesyuarat tapak dan makan tghari aku smlm. Nape pulak ko fokus kat pantun tu?

    ReplyDelete
  11. hah? senangin? lawan angin? malam jumaat?

    ReplyDelete
  12. wah..hensem nye....back hoe tu..


    hahaahh~

    ReplyDelete
  13. nampak muda la YB..hhahahahah

    ReplyDelete
  14. stail je gambar dia..kenapa x bergambar dengan bob skali?

    boleh dia enterfrme dari kena bergambar sorang2 heheh

    ReplyDelete
  15. YB makan kat celah mana tu?? Bitau skett saya pun nak pi try... Menggoda sungguh itu ikan... Hahahahahah :P :P

    ReplyDelete
  16. semakin hari semakin lebat projek YB..alhamdulillah

    ReplyDelete
  17. sungguh sedap ikan senangin masak 3 rasa,

    salamm,

    ReplyDelete
  18. Daun Bidara,
    apa yg terbaik tu? Adakah n3 yg tak banyak tulisan tapi cukup dgn gambar2?

    Kalau mcm tu lain kali saya cuba kurangkan menceceh hehehe

    ReplyDelete
  19. Mak Su,
    masa saya buat n3 ni dah lepas pukul 12 tgh mlm tadi. Sambil2 tengok Nightline tu teringat pantun ni. Kepala pun dah masuk angin masa tu hehehe

    ReplyDelete
  20. hanie,
    itu belum lagi saya suruh kontraktor tu cat baru backhoe tu. Kalau tak boleh masuk tv hehehe

    ~O~,
    mmglah masih muda. al-lavender kata saya mcm 36 tahun. Hampir tepat tekaannya - cuma selisih 2 tahun aje ngeh3x

    ReplyDelete
  21. Alimaz- Kembara Terasing,
    ini yg saya jeles ni huhuhu

    zaren,
    Stail pasal bob tu letak tangan dia ke belakang ke?
    Kalau uncle bergambar dgn bob habis tu siapa pulak yg nak jadi tukang ambil gambarnya kuang3x

    ReplyDelete
  22. syah,
    kami makan di restoran coconut flower di Jln Udang Galah, Teluk Gong.

    Lepas makan kena ketuk gong bila nak bayar sbb harga boleh tahan mahalnya. Tapi kalau nak cuba jugak silalah ....

    saya makan ditaja ngeh3x

    ReplyDelete
  23. Rozita,
    saya cuma dilantik menjadi management agent saja utk projek ni. Tugas saya memastikan kelulusan berjalan lancar dari mula sehingga CCC.

    Yg jadi kontraktor tu lagi kencang masuknya.

    Apapun rezeki juga kan? Alhamdulillah.

    ReplyDelete
  24. tunbegia,
    ikan yg sedap (dan mahal) makan ikan senangin tu masak apa pun sedap. Awak suka masak 3 rasa ya?

    Lain kali kita pergi pekena masakan 3 rasa ngeeee

    ReplyDelete
  25. gambar uncle la yg style..gmbr bob nak buat ape huhu..

    boleh masuk majalah remaja..kaki letak kat tayar, cewah!

    ReplyDelete
  26. zaren,
    oooo gambar tu yg stail. Itu gaya kembang setaman hehehe

    Mcmana nak masuk majalah remaja sbb uncle dah masuk kategori remaja purba huhuhu

    ReplyDelete
  27. aku mmg suka melencong... haha

    ReplyDelete
  28. Teja,
    aku nak tengok ko melencong boleh? ngeh3x

    sekali sekala teruja juga tengok org yg melencong muahaha

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails