Thursday, March 25, 2010

Majlis 2H/2M Bermula

Malam ni cukur jambul, mlm esok akad nikah, Sabtu kenduri kahwin. Tak payah masaklah emak Adam sampai Ahad
Sent via BlackBerry from Maxis

22 comments:

  1. huurrmmmmmm...
    rezeki jangan di tolak, musuh jangan dicari lauk parking rumah YB kan? kira tuan rumahlah tu ;p

    ReplyDelete
  2. k'eja,
    rezeki mmg saya tak tolak. Malam ni menu nasi ayam dan laksa johor selain kuih muih.

    Sabtu nanti lauk parking rumah saya. Mandi lauklah kami ngeh3x

    zonaku,
    ramai lagi org kat luar tu. Rasanya ada yg tak tidur malam ni.

    psst - aku nak tidur kerana memikirkan malam ni malam Jumaat muahaha

    ReplyDelete
  3. huwaaa betul ni sampai 4,5 entry..

    ReplyDelete
  4. Che'Pit,
    ni dah macam Top News of the Hour hehehe

    ReplyDelete
  5. nampaknya kebajiran wanita bukan dlm jawatan kerajaan saje, tapi dlm majlis cukur jambul pun diorang take over.hehe

    ReplyDelete
  6. sungguh tak masak tapi sibuk kanns,

    salamm,

    ReplyDelete
  7. time mcm ni..mmg "gantung periuk"..

    hehehe..

    ReplyDelete
  8. aku pun tak nak masak smpi ahad la klu camni

    .
    .

    eh... bukan smpi ahad ni... tp smpi ahad depan depan depan depan tau :D

    hikhikhik

    ReplyDelete
  9. err... cukur jambul bakal pengantin kah?? Muahahahahah :P :P :P

    ReplyDelete
  10. salam YB...

    wah syoknya tak payah masak , asyik makan2 pulak tu ,
    tambah2 kalu makan free ,kalau ummi yg kurang sedap pun semua jd sedap belaka

    ReplyDelete
  11. Penyuk,
    betul cakap ko tu. Kalau nak harap lelaki berzanji, ramai yg pura2 tak bawa spek lalu tak nampak utk baca kitab tu wakaka.

    Malam tadi long play lah pulak. Siap ada alat2 muzik dan nyanyi mcm org perempuan Arab. Habis marhaban dah pukul 10 lebih huhuhu

    ReplyDelete
  12. tun begia,
    sibuk menolong jiran takpe. Seronok dpt merapatkan hubungan sesama jiran dan saudara mara.

    hanie,
    tak boleh jugak sbb Adam makan nasi blender dia. Kenalah masak jugak huhuhu

    ReplyDelete
  13. kts,
    sejak bila pulak ko dah pandai masak ni? Bukan ibu ke yg selalu sediakan makanan utk ko? ahaks.

    psst - kanda pandai masak ke? ngeh3x

    syah,
    takkanlah pengantin yg kena cukur jambul. Ini utk anak sepupu pengantin.

    ReplyDelete
  14. ummi,
    wsalam.

    Bukan tak masak tapi masak gotong royong dan makan di sana. Kejap lagi ikan dan ayam akan sampai utk makan malam ni.

    sedap tak sedap kalau dah sendiri terlibat dlm penyediaan masakan tu, makan ajelah. Tambahan free pulak tu hehehe

    ReplyDelete
  15. wah...sonok kenduri cam tue...

    ReplyDelete
  16. ONE ZABA,
    emak Adam nak bagi telur kpd tuan rumah. Kalau tu mana boleh salam kaut tapi kena pakai jengkaut hehehe

    ReplyDelete
  17. Sent via BlackBerry from Maxis

    kenyataan tu awak tulis ke dia keluar sendiri ! kalau dia keluar sendiri tak boleh buat sesuatu ke ?

    cepat lah awak dapat beli kapal terbang !!

    ReplyDelete
  18. jimat kos barang dapur 2-3hari,:P

    ReplyDelete
  19. al-lavendari,
    Perkataan itu keluar sendiri kalau saya buat posting dari BB saya. Belum pandai nak buangkan benda tu ngeeee

    Apa kena mengena perkataan tu dgn cepat beli kapalterbang, bang?

    psst - nanti tak boleh nak hantar posting dari kapalterbang huhuhu

    ReplyDelete
  20. juliet,
    haah. Bolehlah aku belanja ko minggu depan. Ko roger aku bila ko free hehehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails