Thursday, August 6, 2009

Takde Update .......

Saya akan ke Perak pagi ini dan akan balik esok insyaAllah. Oleh itu kalau takde update di blog ini kecuali notis kartun ni, harap jgn marah.

Jumpa lagi di lain waktu.

32 comments:

  1. salam..have a safe journey yea

    ReplyDelete
  2. salam

    moga selamat pergi dan balik


    belikan pB .....

    ReplyDelete
  3. selmaat pergi dan balik..drive leklok

    ReplyDelete
  4. babai bebeh.. muahahahahhaha.. :P

    ReplyDelete
  5. kirim salam kat dato seri nizar...

    ReplyDelete
  6. semoga segala urusan berjalan lancar

    ReplyDelete
  7. YB nak pi ke bulan pun pergilah hehehehehehe



    perak tu bukan jauh pun... jgn lupa pakai penutup mulut kalau pi tempat yang disyakki ada virus2..

    tak kiralah virus apa pun...

    ReplyDelete
  8. selamat pergi dan selamat kembali yaa?? Balik jangan lupa bawak JAJANNNNN~~~ Mueheheheheheh :P :P

    ReplyDelete
  9. selamat segalanya...pegi dan balik...

    ReplyDelete
  10. selamat pergi dan selamat pulang yb :D

    ReplyDelete
  11. safe journey! nk email add la YB

    ReplyDelete
  12. back and forth in one piece yea...
    drive safely...

    ReplyDelete
  13. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  14. Kepada Semua Rakan2 Yg Telah Memberi Komen,

    Terima kasih di atas doa dan ucapan selamat kalian. Saya telah selamat pergi ke Sg Siput, Taiping dan Ipoh semalam dan pulang ke KL hari ini. Maaf tak sempat membeli jajan apatah lagi tempoyak spt yg diminta oleh tasikmerah.

    psst - kami dapat 2 biji bantal seorg apabila melawat kilang tilang/bantal semalam. Yg sebiji tu harga runcit RM140 dan yg kedua RM399. Mimpi2 indahlah kami lepas ini hehehe

    ReplyDelete
  15. errr dah dapat bantal mahal terus tidur ker hmmmmmmmmmmmmm


    kalau setakat mimpi ajer ok lahtu kalau YB ngigau... harap2 mak Adam simbah ngan air heheheee

    ReplyDelete
  16. errr... betul ke tidur atas bantal tu dpt mimpi indah??
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .

    .
    .

    ??????

    ReplyDelete
  17. ko mimpi aku tk YB?? ngeeeeeeeee...

    ReplyDelete
  18. sambung sket lg...

    BANGUN! BANGUN! hapdet blog... hehe

    ReplyDelete
  19. NL,
    Aku mmg letih dan mengantuk ni tapi belum boleh tidur. Ada tetamu dari Jakarta hendak berkunjung ke rumah kami sekejap lagi. Mereka akan bermalam di rmh kami.

    kts,
    esok aku bagi tahu kalau ko call aku.

    tchersally,
    Bantal getah asli.

    Teja,
    Kalau aku mimpi ko pun aku tak tahu sbb aku tak pernah jumpa atau lihat muka ko huhuhu

    ReplyDelete
  20. Teja,
    Sorry tertinggal.

    Ada banyak perkara aku nak story tapi tak sempat. Lain kali ajelah ya.

    ReplyDelete
  21. YB, anda di tag!
    syukur selamat sampai!

    ReplyDelete
  22. jauh nyer tetamu datang...
    tapi lepas tu buleh ler YB tidur



    *** malam nih saya jadi Batman huhuhuu nih yg kul 3 am pun masih merayap blog kawan2 huhuhu

    ReplyDelete
  23. zonaku,
    Aduhai aku kena tag. Nanti kalau rajin aku jawab. Tapi selalunya aku ni bab2 tag ni slow sikit ngeee

    psst - kalau ko nak emel aku boleh alamatkan ke yunus.badawi@gmail.com

    NL,
    Tetamu ni dua pupu saya. Nenek mereka dgn nenek saya sebelah bapa adik beradik. Hujung tahun 2007 kelmarin kami ke Jakarta menjejak kasih. Sejak itu hubungan kami semakin erat.

    Wah sekarang ko dah jadi Batman pulak! Bolehlah tolong selamatkan dunia ni hehehe

    ReplyDelete
  24. haihhhh dapat bantal lagiiii... bagilaa kat saya dua bijikkkk... saya takleh tido nih YB... Mueheheheheheh :P :P :P

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails